NPC Talking People cu câteva povești în Farming Simulator 25

NPC Talking People cu câteva povești în Farming Simulator 25

Farming Simulator 25 prezintă un mic ansamblu de personaje cu care să vorbești – NPC-uri. Dacă te hotărăști să vorbești cu ei. Să aflăm mai multe despre ele și despre cum funcționează.

Adăugarea de personaje și îndrumări

Am vrut să facem orașele un pic mai animate, astfel încât să puteți întâlni o mână de oameni virtuali, aduși la viață de actori de voce adevărați. Fiecare personaj are propria personalitate și domeniu de expertiză. Deoarece am reușit să creăm personajele fără a extrage resurse pentru dezvoltatori din alte caracteristici ale jocului, le-am adăugat ca bonus secundar.

Pentru a oferi fermierilor virtuali în special noii puncte de atingere sub formă de îndrumare, ei oferă câteva sfaturi și ajutor pentru elementele de bază ale agriculturii. Dacă vrei să afli mai multe despre ei, poți să vorbești cu ei în mod obișnuit și să vezi ce le vine spontan în minte. Uneori s-ar putea să vă întrebe ce părere aveți.

S-ar putea să aibă, de asemenea, nevoie de o mână de ajutor și să vă ofere un contract atunci când este ceva de făcut în cartier.

bunicul Walter

După cum este tradițional în agricultură, ferma se transmite din generație în generație. În acest caz, însă, bunicul Walter nu transmite ferma fiului său, care în mod normal ar fi următorul în rând, ci a vrut să exploreze o altă viață departe de rural.

Walter vă va împărtăși o parte din experiența sa și vă va spune mai multe despre istoria fermei familiei și vă va trimite la vechiul său prieten și ajutor de încredere dacă aveți nevoie de asistență pentru agricultura modernă.

Fac asta de ceva vreme. În ciuda tuturor modernizărilor, mai sunt fermieri care stau pe tractoare, nu? Bunicul meu, da am avut și eu unul, era de școală veche. Și vreau să spun asta în definiția actuală.

A făcut totul călare. Ară, semănă, ajunge în oraș și își livrează produsele la piață. La fel ca majoritatea celorlalți. Caii au fost coloana vertebrală a tuturor.

Pe atunci, o parte semnificativă a fermei sale era despre creșterea cailor și vânzarea iepelor și armăsari puternici și sănătoși altor fermieri.

Apoi, tractoarele au devenit un lucru. Încet, la început. Apoi, din ce în ce mai mulți cai s-au retras din serviciul de arat.

Ajutorul Ben

Fiind prietenul de încredere al lui Walter de mai bine de 30 de ani, Ben le poate spune începătorilor mai multe despre elementele de bază ale agriculturii. Cum să semănați și să recoltați culturile, să utilizați mașinile pentru diferitele etape de lucru pe câmp și multe altele. El este mereu aproape de ferma de pornire.

Ei bine, din moment ce bunicul tău a încetinit, nu prea s-a deranjat cu cele mai noi aparate și a făcut o mulțime de lucruri… ei bine, într-un fel de „școală veche”.

Probabil de asta te-a trimis la mine. Sunt un cititor pasionat al tuturor acestor reviste agricole, știi. Vechi, dar încă învață…

Dacă vii la mine, te pot ajuta să te asigur că totul crește bine pe câmp.

Vecinul David

Vecinul David nu este fermier, dar încearcă să fie. Este un începător. A făcut unele greșeli pe drum și îi va avertiza pe alții să nu le repete. În schimb, s-ar putea să-i spui, că ar fi mai bine pentru el să învețe să opereze o presa de balotat în loc să deschidă un hotel cu tratamente de wellness, să ofere oamenilor să doarmă pe fân proaspăt – ceea ce a auzit de la alții este un lucru.

În plus, fiind din oraș, el își poate explica perspectiva atât asupra vieții în oraș, cât și asupra vieții la țară și cum a învățat să aprecieze cu adevărat agricultura când și-a pus mâinile în pământ.

Sigur, există motive pentru asta. Practici de creștere, astfel încât să putem hrăni populația cu cantități uriașe de alimente, de exemplu.

Am învățat apoi că produsele pentru piețele de masă sunt adesea recoltate înainte de a fi pe deplin coapte pentru a rezista la transport și depozitare, de exemplu.

Refrigerare, controlul umidității, perioade lungi de depozitare și așa mai departe. Că toate acestea pot afecta aroma și ceea ce puteți gusta și mirosi.

Nu m-am gândit niciodată la asta când eram încă băiatul tău obișnuit de oraș. Dar știu acum. Și apreciez și mai mult ceea ce recolt cu mâinile mele acum.

Fermierul de animale Katie

După ce a călătorit prin lume, Katie a venit acasă și a preluat ferma de animale de la familia ei. Este o persoană practică și poate explica elementele de bază ale creșterii animalelor. Dacă vrei să afli mai multe despre ea, ea poate împărtăși câteva povești și anecdote personale din călătoriile ei.

Cele mai multe dintre anecdotele ei includ animale într-un fel, iar unele dintre poveștile ei sunt doar mituri pe care le-a adunat ici și colo. Nu este întotdeauna serioasă.

Nu ești curios!

Când citeam despre agricultura medievală, mi s-a amintit că iubesc cu adevărat ferma noastră și viața la țară înconjurată de natură, animale și vite.

Așa că mi-am schimbat specializarea în științe agricole și am făcut doar istoria. Nu poți scăpa uneori de moștenirea familiilor tale, nu?

Când am terminat facultatea, am călătorit prin lume și am lucrat la ferme pentru a vedea cum se descurca în alte țări și culturi.

Bătrânul de lemne Noah

Noah este pădurarul și tăietorul de lemne local. Profesia lui principală este îngrijirea pădurii, asigurându-se că este tratată cu respect. Dacă este necesar, poate explica elementele de bază ale silviculturii.

Dar preferă să vorbească mai mult despre sculptura în lemn, chiar dacă obiectele sale bine lucrate nu sunt de obicei atât de practice pe cât crede el, iar tu ești liber să subliniezi defecte în design-ul lui.

Deoarece îi plac și poveștile polițiste, va urmări pe oricine lasă o cutie goală de limonada Fizzy Sprizz în pădure. Pregătește-te pentru a obține o lecție preventivă despre cum să te comporți în pădure.

Aceasta este ceea ce cred unii oameni despre mine și despre profesia mea și mă umple de emoții pe partea negativă. Este important să manevrezi orice pădure cu grijă și respect pentru a-i lăsa structura generală intactă.

Am vrut doar să mă asigur că știi că treaba mea nu este să elimin toți copacii de aici.

Luăm ceea ce ne trebuie, îl înlocuim și respectăm pădurea și locuitorii ei. De asemenea, îl ajută pe David să mediteze într-una dintre luminiști.

A primit deja o lecție despre aruncarea gunoiului în pădure. Sunt puțin sceptic, dar îl cred când spune că i-a căzut din buzunar. El rămâne totuși sub supraveghere.

 

Autor:
fs25 mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.




Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!