O dată oficială de lansare a Farming Simulator 22

O dată oficială de lansare a Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 vine pe PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia. Cand? Toamna aceasta pe 22 noiembrie.

Din nou, noul joc face un mare salt înainte cu noi funcții și îmbunătățiri, pe măsură ce GIANTS Software crește odată cu seria și vom autopublica noul titlu pentru prima dată. Urmărește mai jos trailerul CGI dezvăluire, acesta oferă o mică privire a noului joc!

Pregătește-te pentru culturi noi, hărți noi, mașini noi, mărci noi și multe altele. A, și de asemenea ninge: este inclusă și adăugarea de cicluri sezoniere – precum și alte caracteristici care vor fi anunțate în curând!

Două hărți noi plus o hartă Erlengrat actualizată permit diferite tipuri de activități agricole. Peste 400 de mașini și unelte de la peste 100 de mărci agricole autentice, inclusiv noi categorii de mașini, fac ca agricultura, fermă și silvicultură să fie mai distractive ca niciodată.

Pe scurt: Farming Simulator 22 oferă mai multă profunzime datorită unei game largi de noi completări și mai multă libertate decât oricând.

Actualizarea motorului crește performanța și realismul

Farming Simulator 22 se bazează pe GIANTS Engine 9 și vine cu o serie de îmbunătățiri, cum ar fi un comportament AI mai realist și lumi mai bogate. Cu reverb treptat de la motoare, selecția treptelor de viteză și variații de ton în funcție de sarcină, sunetul se schimbă spre mai mult realism. Doar pentru a da un exemplu.

Și performanța? Și asta se va îmbunătăți: suportul DirectX 12 pentru Windows, optimizarea multi-threading, fluxul de texturi, curățarea ocluziei și anti-aliasing tranzitoriu, printre alte optimizări, vor stimula Farming Simulator 22 în toate sistemele și vor pune bazele pentru personalizarea mod și mai complexă. și chiar depășind limitele consolelor de ultimă generație pentru a vă bucura de o utilizare îmbunătățită a sloturilor.

 

 

Autor:
FS22 Mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

3 Responses

  1. Antonio J. says:

    Puteți precomanda deja jocul. Tocmai l-am cumparat de pe amazon.

  2. Radzi says:

    Am nevoie de un nou mod de hartă pentru FS22

  3. Roman says:

    așteaptă modificări pentru PC sau PS5

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!