Traseu de conducere automat pentru Harta Waldstetten v1.0.0.0

Traseu de conducere automat pentru Harta Waldstetten v1.0.0.0

După ce m-am ocupat de Auto Drive și de avantajele sale, care nu trebuie subestimate, am întreprins PRIMA ÎNCERCARE și am rulat harta Waldstetten cu AD.
După părerea mea, această măsură foarte frumoasă ar trebui folosită cu vehicule destul de mici sau medii. Marginile câmpurilor sunt în mare parte foarte înguste, astfel încât drumurile secundare nu permit circulația ordonată din sens opus (două benzi ca și drumurile principale). L-am introdus astfel încât să fie acceptabil de ambele părți, dar aici este necesară o atenție sporită și o consultare în deputat. Pentru că dacă te joci cu distrugerea fructelor, vei experimenta un dezastru după câteva ore de joc.

Unele câmpuri sunt înregistrate în grupuri mici, altele le-am abordat din două părți. OFFPASS!!
Producțiile și curțile sunt în mare parte rulate, parțial ca o fundătură, trebuie să faci restul până la trăgaci și să te întorci singur.
Am furnizat operațiunilor de pe hartă un punct AD așa cum le-am găsit, unele pe care le-am retras în mod special, de exemplu:

Foc complet Fuchsladen Waldstetten:
– EL se mută și ocupă spațiu.
– Căruciorul 1 se mută și ocupă spațiu.
– RTW se mută ca un standby și mai ales ca o protecție gata pentru Florianii noștri.
– NEF idem.

Dacă îți place, bine, dacă nu, poți să conduci singur.
La fel am procedat cu focul din gater si focul din bucatarie de la pizzeria de la LKH.
Misiunile rămase, chiar cred că nu le-am găsit pe toate pentru că nu am o hartă de ansamblu cu toate misiunile, sunt marcate cu puncte AD, așa cum a fost deja scris mai sus.
Da, am avut și două accidente pe autostradă, vă rog să nu fiți surprinși, RTW și NEF urcă prin Unterwalden în direcția Waldstetten, deoarece ambuteiajele și alte vehicule îngreunează apropierea normală.
Benzinăria de pe AB și MC de lângă ea au și un punct AD.
Dacă am uitat producții esențiale, curți etc., doar pune-le în comentarii. O voi colecta puțin și apoi voi încărca o actualizare în consecință.
Dacă aveți solicitări speciale de drive-in, vă rugăm să-mi trimiteți un PM, voi vedea ce se poate face.
Distreaza-te cu el

Autor:
DerWolfimSchafspelz


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!