Zavod Kobzarenko PBN-30 v1.0.0.0

Zavod Kobzarenko PBN-30 v1.0.0.0

Un mic fundal:
Alaltăieri, toată lumea a putut vedea același vagon cu melc pe site-uri web, inclusiv aici.
De fapt, nu a fost planificat să fie postat pe site-uri, deoarece acest mod este un remake al altuia și, prin urmare, am decis să-l împărtășesc cu cercul meu apropiat. Dar a existat o persoană furioasă care a profitat de acest lucru și a pus acest mod pe site-uri doar schimbând numerele din moddesc și xml, fără să se uite măcar la erorile din fișierul jurnal. Astfel, ea spera să câștige bani din descărcarea modului, ceea ce nu a făcut.
Prin urmare, am decis să postez personal acest mod pentru a nu induce în eroare alți utilizatori.

Prin modificare:
Această modificare este o modificare a vagonului cu melc Kroeger TUW 20, care este disponibil în domeniul public pentru FS 19. L-am convertit pur și simplu în FS 22 și l-am desemnat ca încărcător PBN-30, care este produs la fabrica ucraineană de agricultură. mașini numite „Zavod Kobzarenko”.

Caracteristicile mașinii:
– marca: "Zavod Kobzarenko"
– volum buncăr: 30.000 l;
– greutate: 7200 kg;
– pret in magazin: 35.750 euro;
– putere tractor: 180-220 CP.

Modificări în versiunea 1.0.0.2:
– avertismentele și erorile eliminate din fișierul jurnal;
– a adăugat o coloană sonoră la animația melcului de descărcare;
– inlocuirea anvelopelor conform prototipului real;
– corectat materialele de pe discuri;
– pictograme și magazin actualizate;
– ciocnirea principală este returnată la locul său;
– masă adăugată pentru un comportament mai realist al tractorului.

Autor:
The original authors of the modification: - Farming Pic by Chiko,RedCat3D (Modification in FS 19) - Dizik (Wheel rims) - FS UA Modding Team (Convert in FS 22, styling under Kobzarenko Plant).


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!