Harta Thüringen v3.1.0.0

Harta Thüringen v3.1.0.0

Bine ați venit la Thuringia v3.0 4-Fold, cereale crește pe cea mai mare parte a terenului arabil din Turingia

Versiunea 3.1.0
Remedieri mici remediate (obiecte plutitoare și copaci)
Containerele din lemn din DLC pot fi acum vândute la șantierul de marfă
Margini netezite pe câmpul 34, 30 și câmpul 71
Ferma mică de cai este acum corectă
Producția Deuka s-a adaptat în continuare la MaizePlus (pentru jucătorii MaizePlus)
Grajdurile plasabile acum folosesc și paie
Limită fixă a hărții (mulțumesc AnteriOr)
S-au remediat erori minore de ortografie
Mei integrat în sistemul de trenuri
Metanul este acum afișat în tabelul de prețuri
BUG a ajustat că atunci când jocul începe în februarie, câmpurile nu mai sunt pregătite pentru recoltare
S-a remediat o mică eroare cu hopuri când jucați fără sezoane

PS: dacă puteți trăi cu micile denivelări din câmp sau le puteți netezi singur cu amenajarea teritoriului, NU este necesar un nou joc de salvare.
Ea sta la baza a numeroase produse din industria alimentara, precum painea, pastele, dar si berea si alcoolul.
Bun venit la Turingia v3.0 4-way.

Bratwurst Thuringian, găluștele Thuringian și multe alte specialități din statul nostru sunt sinonime pentru produse excelente cu mult dincolo de granițele statului. Baza acestor produse este o agricultură eficientă care se bazează pe
jumătate din țară creează baza pentru alimente și hrană pentru animale de înaltă calitate.
Datorită diferențierii factorilor sitului natural în zonele naturale, cum ar fi temperatura medie anuală, precipitațiile, altitudinea, solul, Caracterul adecvat pentru utilizare agricolă variază.

Cerealele cresc pe majoritatea terenurilor arabile din Turingia.
Este baza pentru numeroase produse din industria alimentară, precum pâinea și pastele, dar și berea și alcoolul. Este, de asemenea, un furaj important pentru animalele de fermă.

Harta conține 94 de câmpuri pe care pot fi cultivate multi-fructe (lucernă, morcovi, trifoi, cânepă, lavandă, speltă, mei, ceapă, mac, varză roșie, varză albă, secară, tutun, triticale, hamei). A fost instalat și noul sistem pentru animale (FS22_EnhancedAnimalSystem) și există peste 50 de producții cu peste 100 de produse diferite. Sunt 4 curti construite permanent si suficient spatiu de constructii pentru altele noi. Sunt disponibile și 64 de unghiuri de sol, precum și agricultura de precizie. În magazinul din categoria remorci și diverse veți găsi o remorcă Krone din aluminiu pentru paleți care reduce performanța paleților iar la categoria remorci și creșterea animalelor există 2 butoaie care pot încărca toate lichidele, recolta pentru tutun și cânepă sunt de asemenea inclus.

Există 4 curți construite permanent dar și suficient spațiu pentru a vă așeza și a construi ceva propriu.
Un mare mulțumire se adresează tuturor ajutoarelor, testerilor și șoferilor Audodrive care și-au sacrificat timpul liber pentru a ajuta și a sfătui și a face harta ceea ce este astăzi…..

Toate modurile pe care le necesită harta sunt încărcate automat, cu excepția macelarului pe care trebuie să-l descărcați singur:
https://farmingsimulator22mods.com/animal-production-v1-0-0-3-fs22/

Autor:
Farmer Marco, MrLager, Atabogo, Schleswih Holstein, BlackSheepMpding, Pyjama Monster,Maxx, Martin/Cro[FBM], Achimobil, Mister_Mojo_AT, Sussi und Wingi, Farmer Andy ,Toy, Ronny, Erich, Pleitegeier, Akita83, FrankGTB, MarkusTRLP, ThomasDtP, DMTSound, PatrickBGEM, Rene.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!