HARTA CALINOVKA V3.0.0.1

HARTA CALINOVKA V3.0.0.1

O nouă salvare NU este necesară!

Lista modificărilor:
1. Remediază coliziunile asupra unor obiecte.
2. Volumul de furaj consumat de animale a fost ajustat.
3. S-au adăugat mici tăvi pentru ouă pentru coșul de găini de acasă.
4. Capacitate crescută în zonele de vânzare de baloti.
5. S-au remediat unele declanșatoare.
6. S-au modificat volumele producției de compostare în fermă.

Lista modificărilor:
1. Cultură nouă „Mere” – utilizate pentru producția de sucuri de casă sau din fabrică, luciu de lună și dulceață și pot fi vândute pur și simplu pe piața de pe marginea drumului. Puteți produce mere în livezi, sunt trei în total. Pentru a accelera producția, puteți folosi gunoi de grajd sau îngrășământ. Pentru cea mai rapidă producție, utilizați îngrășăminte.
3. Au fost adăugate noi animale pe hartă: iepuri, capre, rațe.
4. Produs nou „Jam” – produs doar acasă. Există două variante: dulceață de mere și căpșuni. Ele pot fi vândute la piața de pe marginea drumului.
5. Produs nou „Suc de mere” – poate fi produs atât acasă, cât și la fabrica FruitLine.
6. Produs nou „Lapte de capră” – folosit pentru producerea brânzei de casă și a brânzei de fabrică, pe care le puteți produce la fabrică.
7. Produs nou „Moonshine” – făcut din cereale, rădăcinoase sau mere. În plus, pentru a produce luciu de lună veți avea nevoie de drojdie, care poate fi cumpărată dintr-un magazin sau produsă într-o fabrică specială.
8. Produs nou „Brânză de casă” – produs acasă din lapte de vacă sau de capră.
9. Produs nou „Smoked Meat” – produs la casa producției „Smoking House” din carne: capre, rațe sau iepuri.
10. Principiul de funcționare al serelor a fost schimbat. Acum veți avea nevoie de semințe pentru a cultiva legume. Și dacă doriți să accelerați producția în sere, puteți folosi îngrășăminte sau gunoi de grajd. Pentru cea mai rapidă producție, utilizați îngrășăminte.
11. Au fost adăugate noi obiecte în meniul de construcție, secțiunea „Producție”: producție de brânzeturi de casă, producție de sucuri și gemuri de casă, producție de moonshine, trei sere noi, livezi de meri, afumătoare.
12. Au fost adăugate noi obiecte în meniul de construcție, secțiunea „Animale”: țarcuri pentru iepuri și capre.
13. În magazin au fost adăugate noi echipamente: MKS 8, MKS32 și ZZhV-F-3.2 pentru transportul laptelui de capră.
14. În magazin au fost adăugate echipamente pentru transportul iepurilor și păsărilor.
18. O fabrică complet nouă de procesare a cărnii! Pe lângă produsele existente: fripturi de vită Angus, carne de vită, porc, șuncă, cârnați de lapte, cârnați Lyubitelskaya, s-au adăugat altele noi: miel, file de pui, pulpă de pui, carne de iepure. Animalele și păsările sunt acceptate în anumite condiții. Aceste condiții sunt publicate pe standul de informații de pe teritoriul uzinei.
19. S-a adăugat compost ca îngrășământ. Îl poți produce din reziduuri vegetale. Se folosesc în total trei componente: 1) iarbă, lucernă sau trifoi, 2) orice fân, 3) paie sau așchii de lemn. Pentru producție, trebuie să achiziționați un composter special.
22. Nouă bază inițială de jucători constând aproape în întregime din obiecte unice. Baza este concepută astfel încât fiecare obiect să poată fi vândut separat. Când vindeți obiecte, acordați atenție solului, există autocolante cu pete de ulei care ar trebui și ele vândute.
23. Au fost adăugate trei câmpuri noi, dintre care unul este situat lângă baza jucătorului. Va fi al tău încă de la început, cu condiția să joci la nivelul de dificultate ușor.
24. Noua productie – o gradina de legume in care se pot cultiva cartofi, sfecla de zahar, varza alba sau morcovi.
27. Harta acceptă modul Enhanced Animal System.
29. Electricitatea a fost adăugată pe hartă; poate fi produs la BGA. Electricitatea este necesară pentru fabrici, dar nu este o componentă necesară, ci doar un rapel. Producția cu energie electrică funcționează cu 15% mai rapid.
30. La o fabrică de zahăr se adaugă un produs – melasă. Acesta este un produs secundar care va apărea în timpul producției de zahăr. Îl poți folosi în producția de drojdie.
31. S-a adăugat o fabrică de producție de drojdie.
32. Pentru a produce miere într-o stupină, acum vor fi necesare consumabile sub formă de rame speciale pentru stupi. Puteți fie să le faceți singur într-o tâmplărie, fie să le cumpărați într-un magazin.
33. Toate afacerile pot fi vândute. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți un semn special pe teritoriul întreprinderii și să faceți clic pe el în modul de construcție. Vă rugăm să rețineți că atunci când producția este vândută, clădirile vor rămâne la locul lor!
34. În magazin au fost adăugate consumabile noi: cutii de lemn, cutii de plastic, propan-butan.

Corecții:
1. S-a remediat o eroare la traducerea hranei pentru oi.
2. Tipuri fixe de furaje pentru porci.
3. S-a remediat o eroare cu încheierea contractelor pentru recoltare.
4. S-a remediat o eroare cu afișarea pietrelor pe hartă.

Autor:
Steem (RMG)


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!