Farming Simulator 25 în evenimentul Gamescom

Farming Simulator 25 în evenimentul Gamescom

Vrei să joci Farming Simulator 25? Sigur ca da. Dar dacă nu vrei să aștepți până pe 12 noiembrie, trebuie să ajungi la gamescom anul acesta! În perioada 21 – 25 august, puteți juca o versiune specială de previzualizare a jocului în Köln, Germania, la cel mai mare târg de jocuri din lume.

Pune mâinile pe FS25!

Deși noi (evident) nu aducem jocul complet și final, puteți deja să vedeți la ce să vă așteptați. Aruncă o privire la Riverbend Springs și la o selecție atentă de mașini. Avem o mulțime de posturi de jocuri pregătite.

Puneți o pălărie în Sala 6!

Dacă vrei să ne găsești, mergi până la un tractor uriaș, inconfundabil, în hala șase. Suntem la stand cu CLAAS XERION 12.650 TT și cei 650 de unități de cai putere care stau lângă el. Dacă ești rapid, poți înscrie una dintre pălăriile de paie populare care plutesc prin mulțime în fiecare an.

Program de scenă de divertisment

Mai sunt: un program de scenă condus de o gazdă energică și creatori de conținut renumiți îi invită pe toți fanii Farming Simulator și alți participanți la târg. Sunt incluse concursuri virtuale de stivuire baloți și premii grozave.

Vrei și mai mult?

Farming Simulator 25 în evenimentul Gamescom

Pachetul Anul 1 conține Farming Simulator 25 + Pass de sezon pentru Anul 1 (3 pachete de conținut și 1 expansiune) pentru a se extinde în jocul dvs. de îndată ce conținutul suplimentar este lansat. Prin precomandă (toate versiunile), primești și pachetul MacDon cu cinci mașini de evidențiere deasupra!

Farming Simulator 25 în evenimentul Gamescom

 

Autor:
Farming Simulator


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.




Cel mai bun Farming Simulator 25 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!