Courseplay v7.4.2.1

Courseplay v7.4.2.1

Push Release 7.4.2.1
AVERTISMENT: Deși această versiune este compatibilă cu jocurile de salvare mai vechi, va scrie cursurile în jocul de salvare într-un format nou. Versiunile anterioare 7.4.2.0 NU VA PUTEA CITIRE jocurile salvate cu această versiune! Dacă instalați această versiune și decideți să reveniți la una veche, TREBUIE să faceți o copie de rezervă a VECHIULUI SAVEGAME înainte!

Chiar și setarea lățimii rândului funcționează acum #3423
Remediere pentru o transformare ciudată a punctului de trecere #3399
Câmpul îngust este acum remediat și #3387
Remedierea tranziției #3387
O altă remediere pentru Bale Unloader #3381
Remediere pentru #3378
Remediere pentru plugurile care nu încep lucrul după promontoriul #3413
Vehiculele aflate în viraje de 180° în apropierea graniței câmpului în diagonală nu mai părăsesc câmpul.
Remediere pentru Multitool #3379

Nou pentru Multitool:
Un instrument multiplu conține acum 2-5 cursuri unice pentru fiecare bandă, în funcție de cantitatea de vehicule pe care ați selectat-o.
Cursul este schimbat la schimbarea benzii.
Vechea „schimbare simetrică a benzii” a fost redenumită în „schimbarea benzii” și, sperăm, este mai clar ce face și trebuie selectat în generator înainte de a genera cursul.
Cursurile cu instrumente multiple salvate de versiuni mai vechi nu vor funcționa, va trebui să le regenerați!

Problemă cunoscută:
După reconectarea la server, setarea benzii selectate pentru instrumentul multiplu este resetată și nu va afișa banda corectă, dar instrumentul continuă să lucreze pe cea corectă. Acest lucru va fi remediat într-o versiune ulterioară, deoarece nu vrem să așteptăm mai mult cu remedieri importante.

Autor:
courseplay-release-creator


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!