CNH 4350/3380 Air Cart Edit v1.0.0.0

CNH 4350/3380 Air Cart Edit v1.0.0.0

V-ați uitat vreodată la multiplele Case sau New Holland sau Flexi-coil Air Carts care plutesc pe site-urile de mod și v-ați dorit să existe o versiune mai bună care să corespundă standardelor FS22? V-ați săturat să utilizați căruciorul de aer KMN 3380, care nu va avea furtunuri să apară într-o configurație cu remorcare în spate?
Acestea au fost câteva dintre întrebările care m-au deranjat în ultimul an. Așa că, în iunie, m-am hotărât să-mi deschid o configurație de semănătoare cu aer CNH/Hatzenbichler folosind 4350 Flexi-coil de la AT Farms ca bază și am apelat la Blender pentru a mă asigura că culoarea căruciorului nu va intra în conflict cu balustrade si cadru.
După multe luni de editare meticuloasă, testare de redare și codare, simt că este momentul potrivit să împărtășesc această editare cu voi toți.

Acest mod include:
Configurațiile CNH Air Cart:
– Flexi Coil/Case IH/New Holland Branding și culori atât pentru 4350, cât și pentru 3380
– O opțiune pentru adăugarea sau eliminarea melcului pentru cei care folosesc Seed Tenders/Seed n Super Bins.
– O versiune cu marcă Case/Flexi-Coil a barei de instrumente de 18 m cu autocolante personalizate.

Acest Air Cart este conceput în principal pentru a funcționa cu editarea mea PK Toolbar, pentru a oferi jucătorilor mai multe opțiuni de alegere în cărucioarele cu aer pentru fermele lor și pentru a pune un model mai bun de cărucior 3380 în comunitatea FS (chiar dacă este doar o re-piele)
Restul modului este în mare parte același cu versiunea lui AT Farms, tot meritul lui pentru că a realizat modulul original din care a fost făcut acesta.
Ca de obicei, jurnalul ar trebui să fie lipsit de erori, totuși, dacă întâmpinați probleme, vă încurajez să îl lăsați în comentariile de mai jos pe pagina mea Itch.io.
Agricultura fericită!

Autor:
TJM


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Instrumente mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!