Le Hameau des Moissons v1.0.0.0

Le Hameau des Moissons v1.0.0.0

Salutare tuturor și cu mare plăcere să vă prezint Le Hameau des Moissons, un mic oraș francez cu un anumit farmec, ușor
Deluros cu câmpuri de diferite dimensiuni și forme, aici uită de câmpurile pătrate.
Mediul, precum și decorul sunt plăcute și liniștite pentru a da frâu liber tinerei tale cariere de fermier.
Aș dori să vă subliniez că acesta este cel mai mare card al meu în momentul de față pe care vi-l prezint, este foarte axat pe cereale dar sunteți liber să vă imaginați restul.
Este format din 2 ferme, 1 fermă de cereale (a ta), precum și 1 fermă de lapte și o suprafață mare plasabilă pentru a da frâu liber ideilor tale.

Cardul include:
– 45 de câmpuri de toate dimensiunile și formele.
– 5 burghie (fabrica de cherestea functionala si cumparabila).
– 8 pășuni de diferite forme și dimensiuni.
– 12 puncte de vânzare și producție trafic combinat, NPC-uri, un lac cu cascada de unde poți trage apă pentru animalele tale și o mulțime de alte lucruri mărunte pe care te voi lăsa să le descoperi.
– recolte standard plus alte producții (se necesită modificări) Dlc Accuracy ok, hartă concepută pentru solo sau mai multe persoane.

Îți vei începe cariera cu:
– 1 fermă complet funcțională cu clădiri, silozuri, găini, grădină, 1 câmp cultivat precum și 1 pășune fixă cu oi de care va trebui să aveți grijă pentru a genera profit.
Pentru materiale, acesta va fi purtat, dar complet și consistent, având în vedere diferitele lucrări pe care vi se va cere să le efectuați în timpul carierei.
Dacă alegi să mergi cu echipament mic, pot să-ți spun că pe câmp te așteaptă ore lungi de fericire.
Descoperire fericită tuturor și sper să vă distrați mult jucând pe această hartă.

3 MOD-URI NECESARE:
Pachet de 60 de clădiri
Mini instalație de biogaz
Pachetul de producție agricolă

Autor:
Gizmo Modding


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!