Lățimea de preluare variabilă v1.0.0.0

Lățimea de preluare variabilă v1.0.0.0

Ți-ai dorit vreodată ca zona de preluare să fie puțin mai largă? Variable Pickup Width (VPW) este soluția pentru tine!

Acest mod adaugă un mod de lucru personalizat la mai multe tipuri de echipamente de joc de bază, care sunt concepute pentru a „prelua” ceva de la sol.

Fiecare unealtă a fost actualizată pentru a avea un mod de lucru pe care îl puteți selecta în timp ce utilizați mașina, permițându-vă să selectați dintre 4 lățimi diferite de preluare:
– Preluare implicită (implicit)
– Ridicare bonus (+2m)
– Preluare extinsă (+4 m)
– Colier virtual (20 m)

Prese de balotat:
– Pöttinger Impress 125F Pro VPW
– Massey Ferguson 1840 VPW
– Claas Quadrant 5300 HD VPW
– Claas Rollant455 Uniwrap VPW
– CaseIh LB436 HD VPW
– Krone Big Pack 1290 HD VPW

Vagoane furajere:
– Pöttinger Boss Alpine 251 VPW
– Pöttinger Faro 1050 D VPW
– Schuitemaker Rapide 580V VPW
– Pöttinger Jumbo 10020 Tridem VPW
– CLAAS CARGOS 9500 VPW

Antete de preluare:
– Kemper 3003 VPW

Culegători de pietre:
– Elho Scorpio 550 VPW

În plus, orice instrument VPW care are și o capacitate de umplere va avea, de asemenea, upgrade de capacitate selectabile în magazin cu rate de descărcare relative – dar va trebui să plătiți pentru acea capacitate suplimentară!

Notă: În cazuri rare, când salvați, părăsiți jocul și reveniți cu un mod de lucru VPW selectat – se va părea că zona de preluare nu a fost reglată corect. Pentru a remedia acest lucru, parcurgeți din nou modurile de lucru la selecția dvs. și continuați.
Fiecare articol costă 1 USD mai mult decât jocul de bază, funcționează puțin mai rapid și are o selecție completă de culori.

Autor:
GMNGjoy


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!