Farming Simulator 25: Construiește-ți casa

Farming Simulator 25: Construiește-ți casa

Fermierii care sunt deosebit de dedicați și implicați în comunitatea orașului lor vor găsi o mulțime de noi oportunități de construcție în Farming Simulator 25. Indiferent dacă doriți doar să începeți o afacere secundară profitabilă sau doriți să lăsați o amprentă durabilă în regiune. Să aruncăm o privire la câteva proiecte noi de construcție!

Faceți lucruri frumoase

Pe lângă lanțurile de producție în care produci pâine sau prăjituri în brutărie, făină la moara de cereale sau conserve în fabrica de supă, există câteva construcții repetabile foarte speciale. Îți amintești de producătorul de piane din Zielonka?

Nu numai că atelierul de artizanat pentru piane fin lucrate va reveni și va deschide filiale în afara orașului natal, în Riverbend Springs sau Hutan Pantai – dacă doriți să investiți în extinderea lor în noi teritorii. Dar există și alte afaceri noi care așteaptă implicarea ta.

Constructor de vagoane istorice

Înființată în Riverbend Springs în 1904, Silver Shaft Wagons produce încă câteva trăsuri foarte frumoase, trase de cai. Necesită scânduri de lemn, precum și țesături și frânghie pentru a construi un vagon. Produsul final este o scrisoare de dragoste către măiestrie – și profitabil pentru tine.

Creator de locuri de joacă

Ce este un oraș fără loc de joacă și un loc de joacă fără jucării? Gandeste-te la copii! Apoi ajutați la construirea unor tractoare de jucărie din lemn pentru locul de joacă local din Riverbend Springs, livrând scânduri și scânduri.

Faceți monumente

Riverbend Springs și Hutan Pantai prezintă proiecte de construcție și mai mari. Să le numim proiecte comunitare – planuri mari ale orașului respectiv pentru a construi ceva monumental.

Acest lucru necesită mult mai mult timp și efort. Dacă exploatarea agricolă nu este suficientă pentru tine și tu, ca fermier, vrei să modelezi nu numai câmpuri, ci un întreg oraș, acesta ar putea fi jocul tău final.

Riverbend Springs: Proiect de teren de joacă

Există un proiect destul de mare al unui producător de jucării absent, care nu tinde să-și termine singur proiectele mari, dar are nevoie de ajutor. Nu se oprește la tractoare de jucărie, dar opusul lui arhitectural este altceva. Bunicul Walter și Noah vă pot spune mai multe despre intenția reală a proiectului.

Pregătește-te emoțional pentru a oferi o întreagă gamă de resurse în mai multe etape până când aceasta este terminată. Nu o dezvăluim aici încă.

Hutan Pantai: Terenul templului

Pentru a adăuga flerul asiatic, Hutan Pantai vrea să reconstruiască unele dintre vechile terenuri ale templului, păstrând estetica a ceea ce strămoșii lor au construit odată aici.

Apropo, există câteva obiecte de colecție care pot fi găsite în toată regiunea. Ele vor fi expuse în temple de îndată ce sunt construite. Le numim Crop Orbs. Pentru că sunt globuri – cu culturi înăuntru.

Riverbend Springs: Muzeul liftului de cereale

Harta Riverbend Springs obișnuia să aibă multe elevatoare vechi de cereale din lemn. Unul este chiar lăsat. Din păcate, este într-o formă destul de aspră pentru că nu a mai fost folosit de mult timp.

La fel de istoric ca și liftul de cereale în sine, există diverse obiecte de importanță agricolă ascunse în jurul Riverbend Springs. Cum au ajuns acolo? Ei bine, are o istorie. Poate că Walter poate lămuri dacă te decizi să vorbești cu el și se întâmplă să aducă în discuție.

Ca și cum toate aceste lucruri vechi ar aparține unui muzeu – ghici ce! Vechiul lift de cereale, când va fi renovat, va deveni un muzeu pentru aceste rămășițe interesante ale vremurilor trecute.

Construiește-ți și tu casa!

Dacă ești în căutarea unei case noi, construiește-o! Există câteva ferme și hambare suplimentare noi disponibile. Dar nu poți să le cumperi și să le plasezi – trebuie să furnizezi mai întâi resursele.

Vrei să intri? Daţi-i drumul. Când șantierul este curățat, puteți intra în noua dvs. locuință. Poate că prietenii tăi multiplayer vor dori să-l verifice atunci când faci brainstorming următorii pași pe câmpuri pentru ziua respectivă.

Autor:
Farming Simulator 25 mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.




Cel mai bun Farming Simulator 25 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!