Bicicleta sport BMW S1000RR v1.0.0.0

Bicicleta sport BMW S1000RR v1.0.0.0

Indiferent dacă doriți să faceți un tur prin serpentinele Alpilor sau pe străzile unui sat, fie că doriți să simțiți viteza și puterea motorului, această motocicletă sport oferă cel mai bun non plus ultra pentru toată lumea.
Acest model este o replică virtuală a pachetului de energie util de la Bavarian Motor Works din a doua generație din 2010-2014. Instrumentele sunt din a 3-a generație.
Artistul, Giovanni Lauffer, a recreat cu minuțiozitate modelul static, fidel originalului, cu o atenție meticuloasă la detalii.
Cu multă dragoste, modelul a fost suflat în viața virtuală de către modder și scripter, Silak_68, și astfel a fost creată una dintre cele mai bune motociclete care au existat vreodată în LS.

Ce are de oferit BMW S 1000 RR?
Alegere culoare: gri/negru (mat), albastru, verde, rosu.
Cu casca de carbon sau fara. (Se recomanda o tunsoare scurta cu casca).
Prima vedere, vedere interioară:
Animație pentru iluminarea tabloului de bord, turometrul analogic, limitatorul de turații, vitezometrul digital, indicatorul de combustibil, indicatorul pentru semnalele de direcție, luminile de avarie, faza lungă, afișarea timpului (timpul în joc), afișajul schimbătorului de viteze, luminile indicatoare ale tuturor afișajelor se aprind atunci când motorul se aprinde este pornită, cheie de contact, oglinzi la stânga și la dreapta, Mișcarea direcției, mișcarea capului șoferului la accelerare și oprire, înclinare laterală a motocicletei în curbe, privirea șoferului rămâne orizontală, denivelări simulate în drum, … .

A treia vedere, vedere exterioară:
Animație de pinion, lanț, pinion, roți, spițe, inscripții pentru anvelope, suspensie față și spate, direcție, semnalizatoare, lumini de avarie, faza scurtă, faza lungă, lumină de frână cu LED, lumină spate cu LED, lumină pentru plăcuța de înmatriculare și numărul de înmatriculare, căldură și evacuarea gazelor de eșapament de la toba de eșapament al sistemului de evacuare. Alegerea a două tipuri de jante, înclinarea motocicletei în curbe, schimbarea poziției șoferului în curbe, înclinarea și îndreptarea șoferului la accelerare și oprire. Fara poluare.

Performanță: fidelă originalului real:
– Viteza: 299 km/h
– CP: 142 kW / 193 CP
– Viteza maxima: 16000 rpm
– Capacitate rezervor: 17 litri
– Greutate: 202 kg

Autor:
Author of the 3D model: Giovanni Lauffer
Mod author: Silak_68
Tester: Silak_68, Maulwurf63
Description: Maulwurf63

Conclusion of the tester:
Optics: almost real. Driving experience: excellent. Driving stability: absolutely safe. Fun factor: incredible.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Vehicule mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!