Selling Station modificat v1.1.0.0

Selling Station modificat v1.1.0.0

S-au adăugat toate tipurile de umplere de la Guinness Beer mod

Stare: 1.0.0
Au fost adăugate toate tipurile de umplutură din modul de lactate

Stare: 1.0.0
S-au adăugat toate tipurile de umplere din modul Pizza Production

Stare: 1.0.0
Toate fillTypes înregistrate
Mod trebuie extras de acum înainte.

ATENŢIE
Este posibil ca nu toate modurile să fie instalate, altfel veți atinge limita fillType (255) și modulul va arunca avertismente!!!
Stația de vânzare originală acceptă acum doar produse din jocul principal, tipurile de umplere modificate sunt acceptate de submodamente (este încă posibil să vindeți lemn la toate stațiile de vânzare).

Modul: FS22_Selling_Station_modded_klein_mods găzduiește toate modurile care nu sunt împărțite în continuare (producția de pește, MCAIN PRODUCTION, PALLET PRODUCTION, KARTOFFELVERARBEITUNGS PACK_Hahner, Corn Dryer, Iaurt Production, Weinfertigung_Bigdaddy, Distillery Production, producție de ketch, producție de gem pepsi, producție de icre, producție de gem de țigări, producție de iaurt , producție de cafea, producție de martini, producție de paste, producție de floricele de porumb, producție de ciuperci, produse lactate, producție de pizza, bere Guinness) tipurile de umplere ale acestui mod devin prea mult, acesta va fi împărțit în continuare.

Autor:
FarmerMike5390 (Conversion) Fernand24 (orginal Mod) GIGAAj1 (Modder)


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!