Harta Benz Nordwestmecklenburg v1.0.0.0

Harta Benz Nordwestmecklenburg v1.0.0.0

Așadar, după un timp foarte, foarte lung și multe anunțuri, acum este timpul să punem harta Benz NWM disponibilă public pentru descărcare. O mică prefață.

Cartea a fost jucată pentru prima dată în LS13, la acea vreme a fost complet reconstruită după modelul real din Mecklenburg. După 9 (în cuvinte NOU) ani și doi trăiți prin părți LS, harta este acum la un nivel la care cred că poate fi descărcată. Harta cu siguranță mai are colțuri care necesită atenție și nu este încă complet curată în jurnal. Cu toate acestea, acum sunt la un nivel în care nu mai am nicio motivație să mă ocup de hartă.
În LS11 și 13 existau adesea cărți care veneau ca versiune beta pentru DL, la vremea aceea eram foarte bucuros de asta, atât pentru a juca pe cărți, cât și pentru a le construi mai departe. Din păcate, asta nu mai este cazul în zilele noastre, mai degrabă hărțile aproape terminate adună praf pe hard disk-uri pentru că pot avea încă câteva bug-uri sau nu îndeplinesc toate condițiile pentru Modhub. Ce păcat.
LS trăiește prin hărți variate, dintre care, din păcate, sunt mult prea puține!
Deci asta m-a făcut să decid să fac harta disponibilă pentru descărcare.
Dacă îmi vine să lucrez din nou la hartă, m-aș bucura dacă ai posta bug-urile tale cu capturi de ecran pe Mecklenburg-Western Pomerania -A Neverending Story- Discord în firul „Bugs in Benz”. Aici veți găsi și linkul de descărcare pentru hartă.

Pe harta de patru ori găsiți peste 1000 de hectare de teren agricol, o fermă de lapte cu o fabrică de biogaz și o fermă arabilă.
Vă recomand să utilizați GPS-Mod, Autodrive și Courseplay.

Autor:
uqser, Try, AxeDiamend, Mo6R, colore.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!