Kuhn Venta 4030 v1.0.0.0

Kuhn Venta 4030 v1.0.0.0

Kuhn Venta 4030 Cu funcție de îngrășământ și cultivare directă

Buna ziua, am reconstruit Kuhn venta 4030, ce poate face ea?

Date tehnice: Unitate de semințe Venta 4030 4 metri lățime de lucru, rezervor de 1500 litri, grapă rotativă Kuhn HR, lățime de lucru de 4 metri, rezervor frontal Kuhn Ft, rezervor de 1500 litri (îngrășământ sau semințe)
Performanța este neschimbată la 220 CP, așa că recomand minim 240 CP

Funcții: fertilizarea sub pardoseală și însămânțarea directă este acum compatibilă cu rezervorul frontal Kuhn Ft.
Ce este inclus? Unitate de semințe, colț rotativ, rezervor din față, totul potrivit pentru ca și furtunul de semințe să se potrivească corect
Ce am schimbat? Unitatea de semănat poate fi maximizată de rezervorul frontal la 3000, funcționarea netestată sau 1500 de litri de îngrășământ (mașina de semănat acum funcționează doar cu rezervorul frontal)
Greutatea și atașarea rezervorului din față și anvelopele de ambalare au fost ajustate acum la un unghi mai mare pentru a putea vira mai bine pentru a evita supravirația.
Jurnalul este 100% fără erori

Autor:
Giants Software/Lowtech


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Instrumente mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!