Demco Posi Flow 1.0.0.0

Demco Posi Flow 1.0.0.0

Prima lansare de mod pentru fs22. Pachetul de cărucioare pentru cereale Demco Posi Flow este acum gata de acțiune în 22, complet funcțional și cu mai multe opțiuni disponibile:

Căruciorul este exact la fel ca în 19, cu câteva modificări minore pentru a îmbunătăți jocul. EXISTĂ ÎNCĂ ERORI DE Jurnal. O problemă obișnuită cu modurile convertite sunt erorile vechi de formă i3d și fișierele xml ale roții nu se încarcă, deși se încarcă și funcționează bine. Acest lucru va fi abordat când vom primi Giants Editor 9, care în prezent nu este disponibil publicului. Odată ce este disponibil, toate erorile finale vor fi eliminate.

Dimensiune capacitate: 550, 650, 750 (bushels)
Culoare: Roșu, Verde, Albastru
Anvelope: obișnuite, diamante, duale

 

Autor:
Model: Tired Iron Modding Decals, UDIM, Ingaming: Ross W. Diamond tread tire is off of the Ford TW Series Pack by Whiskey Sierra Modding. Jack model is off of the J&M 875 Grain Cart.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Instrumente mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!