Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

În Farming Simulator 22, suprafețele vor apărea mai realiste și mai naturale. Datorită Parallax Occlusion Mapping pe care am implementat-o în GIANTS Engine 9. Parallax Occlusion va face ca terenul și alte suprafețe din joc să pară mai detaliate și mai dinamice dacă funcția este activată în setări. Să aruncăm o privire și să vedem ce se întâmplă de fapt.

Ce este Parallax Occlusion Mapping?

Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

Vom încerca să o explicăm cât se poate de simplu: Parallax Occlusion Mapping este o tehnică care, practic, sporește detaliile unei suprafețe texturate pentru a-i da profunzime. Asemenea urmelor de anvelope de pe câmpul tău, tăind șanțuri în pământ. Sunt mai adânci acum și iată de ce:

În primul pas, Parallax Occlusion Mapping reduce o complexitate geometrică a unui model 3D. Ca pietrișul de pe un drum sau chiar cărămizile dintr-un perete, de exemplu. Detaliile reduse ale suprafeței sunt transformate într-o textură plană. Când modelul este redat în joc, detaliile suprafeței sunt plasate într-o așa-numită „hartă de înălțime”. Cam asa arata:

Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

Harta înălțimii adaugă practic o adâncime suprafeței altfel plane. Imaginează-ți harta înălțimii ca pe o hartă geografică cu dealuri și văi. Culorile diferite înseamnă adâncimi diferite. După cum puteți vedea în harta înălțimii de mai sus – cu cât suprafața este mai întunecată, cu atât este mai adâncă. Pe baza acestor informații stocate în imagine, suprafața este apoi reconstruită în joc, apărând tridimensională și realistă.

Da, dar de ce ocluzie paralaxă, totuși?

Există câteva motive pentru a utiliza Parallax Occlusion Mapping în jocuri video precum Farming Simulator 22 pentru a obține acest efect. În primul rând, rezultatul pare foarte realist și cu siguranță adaugă o adâncime suprafețelor din joc. Nu pare îngrijit? Luați pradă la aceste vizualizări ale suprafețelor care câștigă adâncime.

Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

Apoi, desigur, este prietenos cu performanța. Gradul de mapare a ocluziei paralaxei este determinat de setările hardware și grafice. În acest fel, putem îmbunătăți și mai mult Farming Simulator, păstrându-l în același timp prietenos cu hardware-ul pentru fiecare jucător de acolo.

Dacă sistemul dumneavoastră se poate descurca, măriți setările și veți obține cel mai bun rezultat posibil. Dacă nu, nu vă faceți griji – puteți juca în continuare Farming Simulator 22 cu setări reduse și Parallax Occlusion dezactivată.

Deci, cum va arăta jocul?

Drumuri, câmpuri, ziduri și clădiri: Veți observa suprafețele îmbunătățite peste tot când vă plimbați prin Elmcreek, Erlengrat și… ei bine, pe a treia o vom arăta în curând.

Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

Încă lucrăm la Parallax Occlusion Mapping, dar cu acele prime comparații, ar trebui să înțelegeți bine la ce să vă așteptați.

Vă rugăm să rețineți că efectul poate să nu fie reflectat corespunzător în imaginile statice în comparație cu jocul live atunci când Farming Simulator 22 cu Parallax Occlusion Mapping finalizat este lansat și rulează pe sistemul dvs.

Pentru a încheia asta pentru moment, aruncați o privire mai atentă la pământ. Nu ți se pare că te-ai simți mai plin de viață mergând desculț pe această potecă stâncoasă? Da, frumos nu?

Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural Farming Simulator 22: teren mai realist și mai natural

Rămâneți pe fază pentru mai multe!

Farming Simulator 22 va fi disponibil pentru PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One și Stadia pe 22 noiembrie. Precomandă acum pentru a primi gratuit pachetul CLAAS XERION SADDLE TRAC!

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Texturi mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!