Farming Simulator 22: Trailer oficial CGI Reveal

Farming Simulator 22: Trailer oficial CGI Reveal

Farming Simulator 22 va fi lansat în această toamnă! Noi culturi, noi hărți, noi mașini și noi mărci vor fi introduse alături de adăugarea incitantă a ciclurilor sezoniere. Peste 400 de mașini și unelte de la peste 100 de mărci agricole autentice, inclusiv noi categorii de mașini, vor face agricultura, creșterea animalelor și silvicultură și mai distractive ca niciodată.

Pregătește-te pentru culturi noi, hărți noi, mașini noi, mărci noi și multe altele. Ah, și devine zăpadă, pentru că adăugăm cicluri sezoniere. Și, desigur, o mulțime de alte caracteristici vor fi anunțate în curând. Farming Simulator 22 va oferi mai multă profunzime datorită unei varietăți mari de noi completări și mai multă libertate decât oricând.

Farming Simulator 22 va veni pe PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia. Cand?

 

Autor:
FS22Mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Remorci mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!