Gard electric alunecos verde mare v1.0.0

Gard electric alunecos verde mare v1.0.0

Acesta este un gard electric mare glisant verde care a fost portat de la FS19.

Există câteva erori în jurnale, așa că, dacă sunteți un modder, nu ezitați să remediați și să distribuiți.
Căutam doar un gard electric pentru ferma mea, care să alunece deschis și să fie suficient de mare pentru unele dintre cele mai mari lucrări pe care le fac la ferma mea în joc.

Am portat acest lucru pentru mine și mi-a luat aproximativ 30 de minute să o fac. Prima dată când m-am încercat la modding, nu mă pricep la asta, așa că nu credeți că obțineți o capodoperă!
Se poate cumpăra în meniul de construcție și apoi sub garduri.

Jurnalul de modificări 1.0.0.0
Lumină far animată

Sper că acest lucru este de folos cuiva.

 

Autor:
SlyGModding


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Obiecte mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!