Heap de câmp plasabil v0.9

Heap de câmp plasabil v0.9

Am observat că nu întotdeauna goliți 100% silozurile și, prin urmare, ați creat o grămadă de câmp sau pur și simplu ați schimbat silozul mare de antrenare și ați ajustat.
– Plaseaza si vinde lucrari
– Pereții silozului au fost îndepărtați, platforma de beton este încă acolo (platforma de beton este, de asemenea, dimensiunea maximă a silozului)
– Cu remorca se poate descarca si exact la limita si nu trece peste limita Desigur ca trebuie sa ai grija cand impingi ca sa nu treci peste limita.
– Limita de umplere este de aproximativ 1,5 milioane – 2 milioane
– Acoperirea funcționează și în timpul testului meu nu a existat nicio textură de porumb proaspăt după starea neacoperită și a fost capabil să golească silozul 100%.

Pentru explicație prin faptul că în silozurile standard din perete este întotdeauna textura de porumb proaspăt, nu îl golești, acesta este un bug în i3d. Ar fi trebuit să îl rezolv și așa că vă doresc multă distracție cu mine. siloz.

Autor:
BierKasten, Bier21


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!