Mai multe sloturi pentru consolă, mai puțină utilizare în FS22

Mai multe sloturi pentru consolă, mai puțină utilizare în FS22

Vești bune pentru toți cei care joacă pe console. Indiferent dacă joci pe PlayStation 4 sau PlayStation 5, Xbox One sau Xbox Series S/X: am mărit numărul de sloturi disponibile. Asta înseamnă că poți avea și mai multe vehicule, unelte și alte articole în ferma ta. Mult mai mult.

Stai, ce sunt sloturile?

Fiecare vehicul sau unealtă, de exemplu, utilizează o cantitate stabilită de așa-numitele sloturi. Limita sloturilor este definită de consolă. De ce doar console, te întrebi? După cum știți, fiecare computer este diferit. Cantitatea de articole pe care le poate gestiona un computer este individuală – dar din punct de vedere tehnic nu există limită dacă computerul este suficient de puternic. Pe PC, sloturile sunt gestionate în principal prin intermediul memoriei RAM.

Este diferit pentru console, deoarece nu le poți face upgrade. Fiecare consolă are o limită de slot care definește câte vehicule, unelte și alte elemente din joc pot fi procesate simultan.

Mai multe sloturi, mai puțină utilizare

Mai multe sloturi pentru consolă, mai puțină utilizare în FS22

Cu Farming Simulator 22 am încercat să facem totul mai eficient când vine vorba de sloturi. Chiar și pe consolele mai vechi din ultima generație.

În primul rând, există mai multe sloturi disponibile în Farming Simulator 22 (comparativ cu Farming Simulator 19), chiar și pe PlayStation 4 și Xbox One.

În al doilea rând, nu am mărit doar cantitatea de sloturi disponibile. Am redus, de asemenea, utilizarea slotului pentru diverse articole – ceea ce crește cantitatea de articole pe care consolele tale le pot gestiona, chiar mai mult. Ca și înainte, dacă cumpărați aceeași mașină sau unealtă de mai multe ori, fiecare suplimentar va necesita un singur slot.

Cu până la 300% mai multe sloturi!

Mai multe sloturi pentru consolă, mai puțină utilizare în FS22

După cum puteți vedea mai sus, Farming Simulator 19 pe consolele „vechii generații” avea 1299 de sloturi disponibile. Farming Simulator 22 de pe aceleași console a primit un impuls de peste 100%, rezultând 2749 de sloturi pe PlayStation 4 și Xbox One.

Pentru consolele din generația actuală, adică PlayStation 5 și consolele Xbox Series, am mărit-o până la 300% – adică 5155 de sloturi care sunt disponibile pe acele platforme. Dar asta nu este tot!

Utilizarea slotului cu până la 70% mai eficientă!

Mai multe sloturi pentru consolă, mai puțină utilizare în FS22

Utilizarea mai eficientă a slotului permite și mai multe articole disponibile în ferma dvs. Să aruncăm o privire la CLAAS Axion 900 TT, de exemplu. Am redus utilizarea slotului său cu 70%. În loc de 40 de sloturi în Farming Simulator 19, folosește doar 12 în Farming Simulator 22.

Am redus sloturile necesare pentru diferite vehicule și unelte. Fendt Vario, de exemplu, folosește cu aproximativ 40% mai puține sloturi în Farming Simulator 22. Totuși, nu toate ar putea beneficia de o reducere semnificativă a cerințelor de sloturi – depinde de mașină.

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!