SERIA CASE IH MAGNUM 7100 Actualizată v1.0

SERIA CASE IH MAGNUM 7100 Actualizată v1.0

Jurnalul modificărilor:
Anvelope noi 2WD față
Eroare Shader remediată

Seria Case IH 7100: Am încărcat o versiune anterioară celei care era cea mai recentă, mi-am făcut, de asemenea, timp să adaug viteze ușor diferite la 7130/7140/7150, așa cum se arată pe site-ul Tractor Data.

Configurații 2WD și MFWD
Opțiune GPS Ag Leader
Opțiuni de anvelope Firestone, Goodyear și Michelin
Rezervoare Demco incluse, cu opțiune de atașare sub opțiunile de încărcător
Sunete corecte Cummins de 8,3 L, folosind motorul de sunet Farming Simulator 22

Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat în legătură cu aceste probleme, ca să le pot remedia cât mai curând posibil.

Autor:
FS19: Casearias Modding, Western Iowa Modding and Edits FS22: Diniz Farms


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Tractoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!