Servere FS22 Crossplay pentru PC și console

Servere FS22 Crossplay pentru PC și console

Nitrado: servere Crossplay pentru PC și console

Nitrado este cel mai important găzduitor de servere de jocuri din lume, oferind servere de jocuri de înaltă calitate la un preț scăzut pentru o varietate de jocuri, inclusiv Farming Simulator 19 și, în curând, Farming Simulator 22. Serverele Nitrado vă permit să găzduiți o sesiune multiplayer persistentă pentru dvs. și pentru dvs. prietenii să intre și să iasă oricând și să aibă control deplin. Chiar și prin aplicație, permițându-vă să vă gestionați serverul Farming Simulator oriunde și cât mai ușor posibil.

Folosind cele mai noi tehnologii, Nitrado se străduiește să ofere clienților săi cea mai bună experiență de joc posibilă. Aceasta include servere sigure, securizate prin protecție DDoS și asistență pentru clienți 24/7. Tocmai la timp pentru noua eră a jocului încrucișat, Nitrado este din nou partenerul nostru de încredere pentru serverele Farming Simulator 22.

„Crossplay-ul este o veste fantastică și, în sfârșit, le permite jucătorilor de pe console să se bucure și de servere dedicate. Jucătorii au așteptat mult timp pentru asta. Suntem foarte bucuroși și mândri că suntem implicați chiar la lansare pentru a sprijini acest nou mod de a experimenta jocul”, comentează Marcel Bößendörfer, CEO la Nitrado. Aflați mai multe despre serverele Nitrado la Nitrado.net!

Crossplay vine la Farming Simulator 22! Ai ratat anunțul nostru încrucișat? Du-te, prinde-te din urmă! Există o întrebare frecventă inclusă. De asemenea, dacă doriți să aflați mai multe despre ce înseamnă asta pentru viitoarea dvs. experiență multiplayer, ascultați noul episod al podcastului nostru!

În calitate de invitat special, îi urăm bun venit la podcast pe Marcel Bößendörfer, CEO al Nitrado – cel mai mare furnizor mondial de servere de jocuri dedicate, inclusiv servere pentru seria Farming Simulator. Aflați mai multe despre Nitrado mai jos!

Conținutul podcastului 11

  • Crossplay pentru Farming Simulator 22
  • Am vorbit cu Marcel Bößendörfer, CEO la Nitrado

 

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Prefab mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!