Supliment pentru controlul vehiculului v1.0.0.0

Supliment pentru controlul vehiculului v1.0.0.0

Versiunea pentru dezvoltatori
Vă rugăm să rețineți că utilizați o versiune de dezvoltator, care poate și va conține erori, erori și cod neterminat.

Ai fost avertizat.

Dacă încă sunteți de acord cu acest lucru, nu uitați să postați posibilele probleme pe care le găsiți în versiunea pentru dezvoltatori. Doar așa putem găsi surse de eroare și le putem remedia.

Fii cât mai specific posibil:

spune-ne numărul versiunii
folosiți doar vehiculele necesare, nu alte 10 o dată
ce vehicule sunt implicate, care este acțiunea intenționată?
Post! Cel! Buturuga! la Gist sau PasteBin
Erori, avertismente și probleme cunoscute
Mulți…

Cele mai noi caracteristici
Direcția de captare a fost redenumită în ghidarea benzii. Este posibil să comutați pe banda de ghidare inversă stânga sau dreapta.

Iată tastele de ghidare a benzii:

LCtrl+W: (dez)activați ghidarea benzii pe cea mai apropiată bandă
LCtrl+LAlt+W: detectează lățimea și decalajul instrumentelor atașate
LAlt+W: Dezactivează ghidarea benzii
LCtrl+A / LCtrl+D: schimbarea cu o bandă la stânga/dreapta
LAlt+A / LAlt+D: comutați pe banda stânga/dreapta înapoi. Puteți specifica numărul de benzi de sărit în meniul de setări. Nu este nevoie să dezactivați ghidarea benzii pentru viraj. Dacă schimbați direcția, atunci vehiculul ar trebui să viraze în direcția corectă. Dacă ați dezactivat direcția de ghidare, atunci puteți folosi LCtrl+S pentru a o reactiva.
LCtrl+S: Reactivați ultima bandă de ghidare
Unele setări sunt afișate numai în MP
În jocurile multiplayer, doar utilizatorul principal (alias administrator) poate modifica setările globale cu combinația de taste LCtrl+LAtr+C.

modSettings
Setările globale sunt stocate în salvarea jocului și în modSettings/vehicleControlAddon.xml. Serverele Dedi vor salva setările globale numai în jocul de salvare.

Motivația
Deși am un volan, dar aproape întotdeauna joc cu tastatura. Pe drumuri întortocheate, sunt iar și iar aterizat în șanț în fața nopților sau a stâlpilor de curent.

Autor:
Stefan Biedenstein


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Tractoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!