Zoom în interiorul camerei v1.0

Zoom în interiorul camerei v1.0

Zoomul camerei interioare vă permite să măriți și să micșorați camera în timp ce sunteți în interiorul unui vehicul folosind rotița de defilare a mouse-ului, la fel cum ați face cu o cameră exterioară. Privind la acel colț îndepărtat al câmpului, sau la acel ecartament mic de pe tabloul de bord, este acum doar un scroll distanță. Făcând clic pe butonul din mijloc al mouse-ului, se va reseta nivelul de zoom (câmp de vizualizare) la implicit.
Setarea jocului „Resetați camera vehiculului”, dacă este activată, resetează și vizualizarea la implicită atunci când schimbați vehiculul.

Modificare cunoscută de la FS19 prin rotirea rotiței mouse-ului, putem mări sau micșora vederea camerei din interiorul vehiculelor. Când apăsați butonul din dreapta al mouse-ului și rotița de derulare, camera revine la locația implicită. Se întâmplă să funcționeze fără probleme conform versiunii anterioare a jocului.

Autor:
Paint-a-Farm | Kim Brandwijk


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!