1935 Ford Truck Dually v1.0

1935 Ford Truck Dually v1.0

Camion Ford Dually 1935 – Conversie oficială a modurilor folosite OK

Tip: Autoturisme
Distracție: neprețuit
Pret: 12500 USD

Actualizări/Conversie și note:
Transformat de la FS19 la FS22, jurnal curat, transmisie manuală, schimbare a vitezei de animație a jucătorului, opțiune suplimentară de motor

Adus direct din garaj la OK Used Mods, iată conversia mea Ford Dually Truck din 1935. Vehiculul are mai multe opțiuni de motor. Camionul are lumini funcționale, poarta spate, dispozitive de fixare, cârlig, cabină și roți opționale de culoare. Ai si optiunea de a avea un calorifer vopsit sau cromat. Acesta nu a fost cel mai detaliat model, dar cred că oamenilor le va plăcea. În afară de claxon, sunetele minunate provin de la Sheriff Roberts 1949 Mercury. Vitezometru împrumutat de la Ben's Dodge Truck și editat.

Curățați jurnalul

 

Autor:
OK USED MODSCum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Mașini mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!