UnitConvert Companion v1.0.0.2

UnitConvert Companion v1.0.0.2

Acest mod este destinat să fie editat de utilizator și necesită modul UnitConvert pentru a funcționa. Nu redenumiți acest mod! Acesta este un set special de fișiere xml care este încărcat după ce toate celelalte moduri (și harta) sunt încărcate.
Fișierele xml din acest mod pot face tot ce puteți face prin editarea fișierelor xml ale modului UC de bază. Obiectivul principal al companionului este multiplayer, astfel încât toată lumea are aceeași configurație. Îl poți folosi și în single player, totuși. Singurul lucru care suprascrie setările acestui mod sunt valorile setate în folderul modSettings (dacă există).
Rețineți, valorile modSettings sunt doar pentru un singur jucător. UnitConvert Companion este atât single cât și multiplayer.
Instrucțiunile și o configurație extinsă pot fi găsite în fișierele xml conținute în acest mod. Din nou, acesta este destinat să fie editat de dvs., utilizatorul. Actualizările la acest mod specific ar trebui să vină rar.
NOTĂ: UnitConvert are încorporate unitățile SUA. NU aveți nevoie de acest mod dacă doriți doar să utilizați configurația implicită. Acest mod este conceput ca un mod de calitate a vieții pentru cei care nu doresc să încorporeze o configurație mai avansată în hărțile lor sau să editeze fișierele xml modSettings (care sunt doar pentru single player).

Instrucțiuni de instalare
Pentru a importa configurația anterioară (dacă există) în această nouă versiune, urmați acești pași simpli.
Deschideți versiunea editată (anterior), navigați la folderul xml și copiați toate fișierele XML în această nouă versiune. Suprascrie toate fișierele existente.
Opțional, dacă doriți ca instrucțiunile actualizate incluse cu acest mod, puteți pur și simplu să copiați intrările XML din versiunea anterioară în această nouă versiune.
Actualizările acestui mod, așa cum am spus mai devreme, vor veni rar. În acest moment, totul este în versiune beta, așa că lucrurile sunt supuse erorilor/modificărilor. Odată cu schimbarea numelui modului, va trebui fie să redenumiți vechiul FS22_TH_UnitConvertAddon în FS22_TH_UnitConvertCompanion SAU să urmați pașii menționați mai sus.

Autor:
ThundR


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.






Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!