Farming Simulator 22: Prima privire la noile culturi

Farming Simulator 22: Prima privire la noile culturi

Farming Simulator 22 introduce trei culturi noi: struguri, măsline și sorg. Datorită noilor lanțuri de producție, le puteți chiar procesa în continuare. Să aruncăm o primă privire la noile culturi și la ce puteți face cu ele. Dar stai, ai văzut deja trailerul nostru nou-nouț?

Farming Simulator 22 va fi lansat pe 22 noiembrie pentru PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One și Stadia. Precomandă acum pentru a primi pachetul CLAAS XERION SADDLE TRAC! Pentru PC, va fi disponibilă o ediție de colecție.

Începe-ți afacerea suculentă – cu struguri!

Farming Simulator 22: Prima privire la noile culturi

Te vei distra plantând nenumărate viță de vie pe dealuri și câmpuri curbate. Așa cum faci într-o vie adevărată cu rânduri și rânduri de viță de vie, îți împingi terenul agricol cu ele și îl faci să pară cu adevărat idilic – ca și cum ferma ta ar fi un loc de vacanță. Pentru a vă bucura pe deplin de priveliștea pitorească a propriei podgorii, va trebui să aveți grijă de strugurii dvs., desigur. Cu echipamente speciale, fructele trebuie fertilizate și pământul afânat și mulci.

Dacă jucați Farming Simulator 22 cu creșterea sezonieră activată, va trebui să aruncați o privire și asupra calendarului culturilor: plantați-vă strugurii între martie și iunie și nu pierdeți timpul cu recoltarea lor în septembrie și octombrie cu Noul Holland Braud 9070L. De asemenea, nu uitați să pregătiți ce a mai rămas pentru sezonul următor din anul următor!

Măsline pentru mai mult farmec mediteranean

Farming Simulator 22: Prima privire la noile culturi

Dacă o fermă plină de viță de vie nu este suficient de mediteraneană pentru gustul tău delicat, fă un pas mai departe și plantează măslini pe câmpurile tale. Arătând ca un covor dens de copaci de la distanță, cu siguranță este și ea la fel de frumoasă. În caz de îndoială, mergeți cu ambele!

Există unele diferențe atunci când vine vorba de îngrijirea măslinelor. De exemplu, sezonul de plantare pentru măsline este același ca și pentru struguri, între martie și iunie. Dar, va trebui să le recoltați puțin mai repede – sezonul de recoltare pentru măsline este doar în septembrie. Din nou, New Holland vă va oferi mașina potrivită pentru recoltat – de data aceasta, este New Holland Braud 9090X.

Nou tip de cereale: sorg nutritiv

Farming Simulator 22: Prima privire la noile culturi

Am adăugat și un nou tip de cereale cu sorg. Un membru al familiei ierburilor dulci, sorgul este unul dintre cele mai importante alimente din lume. Este foarte hrănitor datorită fibrelor sale alimentare și este folosit în multe forme diferite pentru consumul uman. Este cultivat în mare parte în zone cu climă uscată și, prin urmare, devine din ce în ce mai important în lume.

Lanțuri de producție cu struguri, măsline și sorg

Farming Simulator 22: Prima privire la noile culturi

Deoarece introducem lanțuri de producție cu Farming Simulator 22, puteți procesa noile culturi după recoltare. Numai dacă vrei, totuși!

Ce faci din struguri? Suc de struguri fin și gustos, desigur (ce altceva ai face cu acest fruct delicios, care este plăcut pentru toate vârstele?). Dar strugurii uscați sunt și gustoși – nu crezi? Cu măsline, puteți produce ulei de măsline de calitate superioară. Asta nu ar trebui să fie o mare surpriză. Sorgul pe care îl puteți livra la moara de cereale pentru a produce făină fină.

Sunt mai multe de spus când vine vorba de cele trei noi culturi și lanțurile de producție. Vom aprofunda în curând și vă vom arăta cum să le gestionați în joc. Dacă ați ratat anunțul nostru privind lanțurile de producție – verificați-l acum!

Și, ca de obicei, rămâneți pe fază – mai ales pentru FarmCon! Transmitem în direct din 21 iulie până pe 23 iulie și arătăm o mulțime de materiale noi. Este difuzat pe canalul nostru oficial GIANTS Software Twitch.

Farming Simulator 22 va fi lansat pentru PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One și Stadia pe 22 noiembrie. În funcție de regiune, coperta prezintă un Case IH AFS Connect Magnum, Fendt 900 Vario, Massey Ferguson MF 8S sau Zetor Crystal.

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!