Aceste caracteristici trebuie să fie în FS22

Aceste caracteristici trebuie să fie în FS22

Am întrebat jucătorii LS ce caracteristici doresc pentru LS22, iată răspunsurile lor:

Fiecare fan și jucător adevărat LS are atât de multe nevoi și dorințe diferite pentru următoarea versiune LS22, așa că am decis să-i întrebăm despre acestea și le veți găsi mai jos:

Joc încrucișat

În acest moment, este posibil să jucați jocul împreună cu un alt jucător doar dacă sunteți atât pe PC, cât și pe Xbox sau pe PS4. În prezent, nu este posibil să joci încrucișat între toate aceste console și PC, dar asta ar deschide atât de multe posibilități pentru jucători și ar extinde cu adevărat comunitatea Farming Simulator. În prezent, jocuri precum Rocket League sau Fortnite au abilități de joc încrucișat, pe care jucătorii le iubesc absolut. Dacă LS22 va face posibilă jocul încrucișat, aceasta va fi cu siguranță o îmbunătățire uriașă care va atrage și mai multă popularitate jocului.

Îmbunătățiri ale gameplay-ului

Cu fiecare nouă lansare a jocului, sunt prezente o mulțime de îmbunătățiri, dar există și atât de multe lucruri care încă ar putea fi îmbunătățite. De exemplu, lucruri simple, cum ar fi un meniu mai simplu pentru modificări sau posibilități de căutare. Există și alte lucruri, cum ar fi îmbunătățirea sunetului motorului, toate mașinile ar trebui să poată avea atașate încărcătoare joase, vehiculele ar putea arăta un pic mai real, instrumentele de construcție ar trebui extinse și, în sfârșit, cantitatea de obiecte plasabile ar trebui să fie mai variată. . Acestea sunt într-adevăr detalii destul de mici, dar fac jocul ceea ce este și îmbunătățirea lor ar însemna foarte mult pentru comunitate.

Piața folosită pentru mașini și echipamente

În prezent, în Farming Simulator, puteți cumpăra doar totul nou-nouț – aceasta include toate echipamentele și utilajele dvs. Acesta este un caz de utilizare realist, nu putem argumenta că, în viața reală, fermierii nu își pot permite să cumpere tractoare John Deer scumpe, dar, de asemenea, realitatea este că majoritatea fermierilor cumpără de fapt o mulțime de lucruri la mâna a doua. Este foarte obișnuit să faceți acest lucru, dar, din păcate, nu este disponibil în LS în acest moment. Dacă ar fi, ar deschide atât de multe oportunități pentru fermierii care nu au un buget mare de cheltuit pe un tractor, dar doresc să-și dezvolte ferma – aceștia ar putea fi jucătorii începători la început sau alți jucători cu strategii diferite în joc. . De asemenea, comunitatea este de acord că posibilitatea de a repara diferite părți ale vehiculului ar putea fi, de asemenea, un mod de joc foarte realist și foarte util.

dăunători

Câmpurile extrem de bine fertilizate vă vor maximiza, desigur, recolta în LS19. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că un astfel de comportament al fermierului în realitate poate provoca pagube câmpurilor dumneavoastră, culturile pot eșua și ele. În plus, animalele sălbatice ar putea apărea și uneori în câmpurile tale, deoarece se întâmplă în viața reală, dar nu în LS19 în prezent. Acest lucru ar ajuta cu siguranță la creșterea realității jocului.

Mai multă silvicultură

În versiunea actuală LS19 a jocului, există o mulțime de lucruri de făcut cu silvicultură. Poți tăia, presa, tăia sau planta singur copaci dacă vrei. Pentru un joc bazat în principal pe agricultură, acesta este un progres destul de semnificativ. Cu toate acestea, nu au existat multe modificări sau îmbunătățiri de la LS15 și, din moment ce a fost lansat cu mult timp în urmă, se simte că mai multe lucruri ar putea fi îmbunătățite. Jucătorii tânjesc după realism în joc, așa că abilitățile de a reutiliza copacii după daunele furtunii sau pe cei bolnavi ar fi uimitoare, ar fi apreciate și alte moduri de procesare a copacilor sau doar lucruri simple, cum ar fi mersul pe drumuri noroioase în jeep-ul tău și marcarea copacilor care ai vrea să tai și să cureți puțin pădurea.

Mai multe funcții pentru mașini

Aspectul mașinilor din LS19 arată foarte frumos și foarte real, de fapt – afișajele sunt cool, există multe setări diferite, cu toate acestea, ceea ce lipsește în prezent este cantitatea de lucruri pe care le puteți face în ele. De exemplu, lucruri simple precum posibilitatea de a edita plăcuțele de înmatriculare, cuplarea manuală, funcția GPS care vă va permite să conduceți direct pe câmp, înălțimea scaunelor reglabile, butoanele operaționale, funcția pasager și multe altele. Înțelegem cu toții că acestea sunt o mulțime de cerințe, că nu ar fi posibil să implementăm toate acestea pentru toate consolele și că nu fiecare jucător dorește aceste detalii, dar, de exemplu, funcția GPS a așteptat cu nerăbdare un foarte mult timp pentru că pot exista atât de multe cazuri de utilizare diferite pentru el. În prezent, multe dintre aceste caracteristici pot fi experimentate prin modding, dar ar fi mult mai ușor să le aveți în motorul jocului.

Mai multe oportunități de vânzare

În prezent, procesul de vânzare în Farming Simulator este destul de simplu și de bază. Îți recoltezi câmpurile, mergi la stațiile de vânzare și îți sunt transferați banii. Nimic special și, de asemenea, nimic foarte real. Jucătorii ar dori să aibă mai multe detalii în acest proces – ceva de genul obstacolelor în ajungerea la punctul de vânzare, cum ar fi linii de trafic uriașe, capacitatea de a oferi mostre de cereale înainte ca moara să accepte să le cumpere și lucruri naturale precum documentele de vânzare. De asemenea, ar fi extrem de interesant și viața reală ca și cum ar exista fluctuații de preț în funcție de recoltă. Este foarte obișnuit să aveți prețuri mai mici dacă toată lumea a recoltat foarte bine și dacă există o raritate extremă a recoltei din cauza unor daune meteorologice, atunci prețul ar putea crește cu adevărat. Ar fi mult mai complex desigur, dar jucătorii ar trebui să stabilească mai multe strategii – să obțină contracte și lucruri de genul ăsta pentru a asigura prețurile stabile. Credem că acest lucru ar schimba jocul la LS22 pentru a fi mult mai interesant!

Mai multe moduri pentru jucătorii Playstation și Xbox

Probabil cea mai comună dorință care vine de la jucători este ca toată lumea să dorească mai multe posibilități de modificare pentru console. Din păcate, nu este faptul că producătorii de mod celebri ai LS22 fac asta pur și simplu intenționat. De fapt, majoritatea restricțiilor sunt din cauza Microsoft și Sony. Acești băieți nu permit modificarea scriptului și, prin urmare, nu este posibil să faceți modificări cu adevărat bune și valoroase pentru joc. Singurele lucruri care sunt posibile sunt lansate în modhub și sunt în mare parte vehicule și hărți fără scripturi. Cu toate acestea, credem că GIANTS ar putea face deja un lucru care ar ușura viața jucătorilor. Mulți oameni s-au plâns că publicarea modurilor prin modhub este destul de complexă, deoarece mesajele de eroare de la GIANTS se schimbă foarte mult, așa că dacă dezvoltatorii camei le-ar comunica mai des și mai clar, aceasta ar fi o modalitate excelentă de a publica modurile mult mai ușor.

Mai multă viață pe hartă

De fapt, puteți face deja acest lucru dacă sunteți în modul multiplayer, dar, desigur, credem că modul single player ar putea fi avansat și în acest subiect. Ar fi frumos să poți vedea toate utilajele din câmpurile din apropierea ta – câmpurile învecinate cu alte cuvinte. Mai mult, jocului chiar lipsesc lucruri simple care sunt comune în viața reală – ar putea fi oameni care se plimbă pe trotuare, semafoare care vă prelungesc călătoria, păsările care cântă primăvara, traficul pe străzi și lucruri similare. Dacă acest lucru ar fi prezent în noul LS22, cu siguranță l-ar face să se simtă mult mai real. Ceea ce este cu adevărat grozav de știut și despre care vrem să vă spunem este că dezvoltatorii au confirmat că va exista un mod de poveste care va include multe dintre aceste lucruri realiste. Desigur, este doar un plan acum pentru viitor, nu pentru LS22, dar este încă un lucru grozav care se va întâmpla în următorii câțiva ani!

Ferma proprie

Știm cu toții că în alte jocuri similare ca în viața reală, lucrurile se pot deteriora. De exemplu, ușile se pot sparge, drumurile trebuie reparate, clădirile trebuie restaurate sau construite complet noi. De asemenea, ar fi foarte util dacă unele mici lucrări de reparații ar putea fi făcute cu ușurință cu un ciocan sau o șurubelniță – chestii de genul acesta se întâmplă și în viața reală. În plus, desigur, proiecte de construcții mai mari ar putea fi o posibilitate, de exemplu, în LS19 jucătorii au putut să-și proiecteze propria curte, ceea ce a fost minunat. Pentru a avea mai multe posibilități în modul de construcție, ne dorim cu siguranță mai multe articole precum diferite plante, garduri, tufișuri sau chiar mai multe tipuri de clădiri. În cele din urmă, credem că a avea mai multe animale la fermă ar fi un plus bun – deoarece în viața reală ar trebui să facă vizite la medicul veterinar etc. Lista este cu adevărat nesfârșită în acest moment.

Noi licențe

Farming Simulator are deja în joc o mulțime de mărci cu adevărat interesante, dar, desigur, există unele pe care ne-am dori încă să le vedem. John Deere este unul dintre cele care este popular și uimitor să le aveți pe LS22, dar există și altele mai mici, care sunt grozave, se adresează unor varietăți de culturi specifice, așa că cu siguranță nu trebuie ratate. Ceea ce ne-am dori cu adevărat să vedem este Iveco, CAT, Volvo, DAF și, evident, Mercedes-Benz. În plus, în Europa puteți găsi multe mărci de vehicule mai mici și mai puțin populare și cu siguranță ar adăuga mai multă varietate jocului. Comunitatea a vorbit și sperăm că dezvoltatorii jocului vor ține cont de faptul că jucătorii vor să aibă mai multe licențe în joc.

Soiuri noi de fructe

În versiunea anterioară a jocului, LS19, au fost adăugate noi specii de animale – cai. Sunt creaturi maiestuoase și este minunat să le ai, dar ar fi bine să ai și niște capre. Cu toate acestea, una dintre cele mai rele părți ale jocului este că ne lipsesc o mulțime de lucruri care sunt de fapt pe partea de fructe. Încă nu ești în stare să cultivi astfel de lucruri precum roșii, sparanghel, castraveți, ardei, praz, fasole, ridichi, căpșuni și multe altele. Cultivarea unor astfel de legume ar însemna că vor fi necesare noi procese și utilaje, astfel încât jocul ar fi mai variat. De exemplu, pentru sparanghel ai avea nevoie de utilaje speciale sau ajutoare de recoltare, pentru alte tipuri de legume, este posibil să ai nevoie de o seră cu capacitatea de a-l uda corespunzător și de a face alte integrări manuale acolo. Deci, după cum puteți vedea, există încă atât de mult potențial pentru această parte a jocului LS. Sperăm cu adevărat că la LS22 vor veni mai multe varietăți de legume sau fructe și poate într-un viitor îndepărtat vor veni și mai multe tipuri de legume sau fructe exotice la LS22 – cacao, măsline sau chiar orez. Să ne încrucișăm degetele pentru asta!

În plus, credem că cultivarea mai multor legume și fructe ar fi interesantă, dar și adăugarea mai multor posibilități de procesare ar fi uimitoare. Cu toate acestea, aceasta este una dintre discuțiile cu subiecte fierbinți în jurul comunității de jucători. O parte spune că agricultura ar trebui să fie punctul central al jocului, nu producția, dar alții susțin că aceasta este de fapt o activitate destul de reală pe care fermierii adevărați ar putea să o facă. Probabil, fermierii din viața reală nu doresc să deschidă o brutărie sau o fabrică de bere, dar cu siguranță s-ar gândi să-și folosească vacile și să aibă propria lor fermă de lapte. Acest lucru ar fi atât de interesant pentru jucători să poată nu numai să cultive culturi, ci și să se asigure că vacile produc lapte și apoi puteți să vă faceți singur unt, brânză sau chiar smântână!

Anotimpurile alias anotimpurile și vremea

În prezent, sezonalitatea în Farming Simulator este puțin prea perfectă. Verile sunt întotdeauna foarte calde și este însorit toată ziua în fiecare zi. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă cu adevărat în viața reală. Toate cele patru sezoane ale anului vin cu propriile lor beneficii și dezavantaje, așa că abilitatea de a face față acestor dezavantaje ar îmbunătăți cu adevărat jocul LS22! În prezent, toate aceste lucruri interesante sunt disponibile doar prin intermediul modului Seasons și cu siguranță totul ar trebui să devină realitate în noul joc LS22. Credem cu adevărat că acest lucru va face lucrurile mult mai realiste și mai cool. Imaginați-vă dacă vremea v-ar afecta într-adevăr recolta – ploaia poate distruge totul, astfel încât prețurile ar fluctua foarte mult și jocul în sine nu ar fi atât de previzibil și ușor de jucat. Ar trebui să se joace mult mai multă strategie. Nu ai vrea ca asta să fie posibil în LS22?

Animale noi

Știm deja să creștem vaci, oi, găini și porci. De fapt, este important ca ei să aibă propriul plan de dietă și acesta este pregătit în fiecare zi. Tot ceea ce este cultivat în fermele de animale din LS22 este furnizat animalelor pentru a fi mâncat – cum ar fi fân, porumb, cartofi, furaje combinate, paie. Și așa cum am menționat deja, am fost familiarizați cu caii în LS19, dar ne așteptăm cu adevărat să deținem capre în LS22.

Orient și viticultura

Acestea sunt două lucruri care sunt legate de agricultură, dar au fost lansate doar parțial în mod-uri și nu au fost încă integrate în joc. Dacă am fi capabili să cultivăm fructe care ar deschide sarcini foarte interesante de îndeplinit: trebuie să plantezi pomii, să-i udați, să-ți culegeți recolta și, dacă este cu adevărat bun, puteți să vă strângeți mere pentru a face suc de mere și să îl vindeți! Același lucru este valabil și pentru cultivarea strugurilor și apoi prepararea vinului sau a sucului din ei. Ca să nu mai vorbim de utilaje uimitoare pe care ar trebui să le folosești pentru îngrijirea câmpurilor de struguri. În opinia noastră, aceasta ar fi un plus uimitor la LS22.

Etajul dinamic

Credem că dacă vremea ar afecta solidul, aceasta ar fi o experiență foarte interesantă în joc. Îți poți imagina dacă te-ai scufundat brusc pe câmpul tău cu tractorul din cauza pământului foarte noroios după o furtună? Ai nevoie de ajutor de la alții și de vehicule interesante pentru a te scoate de acolo. Efectuarea sarcinilor de rutină, cum ar fi însămânțarea, cultivarea sau arat, ar deveni cu siguranță mult mai complexă cu un sol deformat. Acesta este cu siguranță ceva uimitor care ar putea fi adăugat la joc, dar înțelegem de ce unii jucători și probabil dezvoltatori sunt îngrijorați. Solul dinamic ar putea reduce performanța jocului atunci când trebuie să îl integrați în modul multiplayer și altele. Cu toate acestea, încă credem că aceste provocări suplimentare ar putea îmbunătăți cu adevărat nivelul general al Farming Simulator 22.

Noul sistem de ajutor

Este deja uimitor că a fost posibil să vă dați sarcinile pentru un ajutor în LS19. Cu toate acestea, acești ajutoare nu sunt foarte buni de utilizat și nu sunt tocmai cei mai de încredere. De exemplu, ajutoarele pot decide să ia o pauză mai devreme, câmpurile rotunde pot fi procesate greșit și, de asemenea, am observat că marginile câmpului sunt ocolite destul de mult. Acest lucru nu este foarte convenabil și înțelegem de ce comunitatea a ales Courseplay mai degrabă decât un ajutor. De aceea credem că ar trebui să se schimbe în noul joc LS22. Credem că ajutorul nu numai că ar trebui să învețe să acționeze mai inteligent și mai eficient în teren, dar ar trebui să aibă și mai multe funcționalități adăugate. Comunitatea înțelege că Courseplay are atât de multe de oferit și ar fi dificil de depășit, dar adăugarea unor lucruri simple, cum ar fi sursele de transport pentru călătorii, ar fi un plus uimitor în LS22. În cele din urmă, ar permite tuturor jucătorilor să facă mai mult în același timp și ar putea să dețină și să gestioneze ferme și câmpuri mai mari.

 

Autor:
FS22 Mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Pachete mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!