Adăposturi CBJ plasabile v1.0

Adăposturi CBJ plasabile v1.0

Acestea sunt câteva dintre clădirile CBJ Midwest Modding de la FS17 și FS19. Toate modelele au fost realizate de ei. Tocmai le-am făcut plasabile și convertite.
Pachetul include: 40 x 60 Quonset cu declanșator magazin, 40 x 60, 52 x 72 și 72 x 150 hale în alb, verde, roșu și cafeniu. Jurnalul este curat. Fără erori. Declanșatoare implicite pentru lumini și uși. **Rețineți că declanșatorul luminii 72×150 este mai în interiorul clădirii decât restul – nu a putut fi redimensionat.

Autor:
Models: CBJ Midwest Modding Convert: cjwilksy Giants: props used in Quonset


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Pachete mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!