Agricultura de precizie pentru FS22: Vorbind cu John Deere

Agricultura de precizie pentru FS22: Vorbind cu John Deere

Proiectul Precision Farming, condus de EIT Food și John Deere, continuă cu un DLC nou și îmbunătățit pentru Farming Simulator 22. Am discutat cu Thomas Engel, Manager Technology Innovation Strategy la John Deere, despre viitoarea versiune a Precision Farming pentru joc.

Urmărește interviul lui Stefan Maurus, programatorul nostru de joc și integratorul principal al funcțiilor Precision Farming, mai jos!

La ce să vă așteptați de la DLC

Noua versiune a Precision Farming DLC pentru Farming Simulator 22 va include caracteristici ale versiunii inițiale, cum ar fi tipurile de sol, eșantionarea solului, aplicații cu rată variabilă și analiză economică. În plus, vor fi implementate tehnologii avansate de agricultura de precizie pentru a crește durabilitatea fermelor dumneavoastră.

Vor fi introduși senzori optici, care să permită o aplicare redusă a erbicidelor precum și a îngrășămintelor organice și minerale. Vom intra în detalii în viitorul apropiat, așa că rămâneți pe fază!

DLC va fi lansat în primăvara viitoare

În acest moment, ne concentrăm pe viitoarea lansare a Farming Simulator 22, pe 22 noiembrie. Noua versiune a DLC Precision Farming este programată să fie lansată în primăvara lui 2022. Toți proprietarii Farming Simulator 22 pe PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One îl vor putea descărca pentru liber.

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!