Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

Puteți începe deja să vă gândiți unde să vă construiți coșul de găini – mai ales dacă doriți să coaceți niște prăjituri livrând ouă la brutăria locală.

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 și sunt mai importante ca niciodată. De asemenea, mult mai drăguț. Sincer, uită-te la oile alea pufoase!

Animalele te vor ține ocupat în tot sezonul

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

Creșterea animalelor este șansa perfectă de a vă extinde experiența agricolă! Cu mașini și unelte specializate, o mulțime de sarcini diferite și chiar mai multe posibilități datorită noilor lanțuri de producție.

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

În primul rând, trebuie să le construiți niște locuințe, inclusiv o varietate de țarcuri pentru animale. Le puteți transporta apoi în remorci pentru animale la noua lor casă. Odată ajuns acolo, trebuie să ai grijă de ei furnizând paie, furaje și apă proaspătă.

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

Lanțurile de producție nu sunt singura caracteristică nouă pentru a extinde utilitatea animalelor. Cu ciclurile sezoniere activate (permițând până la 28 de zile pe lună), acestea vă oferă, de asemenea, mai multe de făcut în timpul iernii, pe lângă concentrarea asupra serelor și menținerea drumurilor fără zăpadă.

Nu sunteți convins, încă?

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

Top 10 motive pentru a ține animale în ferma ta

  • Îți fac ferma mai vie
  • Îți diversifică experiența agricolă
  • Ele generează venituri suplimentare în diferite moduri
  • Îți dau ceva de făcut iarna
  • Ei produc resurse pentru lanțurile de producție, cum ar fi ouăle
  • Ei produc gunoi de grajd – un îngrășământ organic ieftin
  • Acestea vă permit să descoperiți pământul călare pe cai
  • Ele pot crește randamentul culturilor tale (mai multe despre asta, în curând) și…
  • …îți dau un motiv să-ți îmbraci o ținută de apicultor, da!
  • Sunt drăguțe și pufoase – mai ales oile!

Priveste-i pe ei!

Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22 Animalele s-au întors în Farming Simulator 22

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Pachete mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!