Atașare manuală v2.0

Atașare manuală v2.0

Acest mod vă obligă să atașați/detașați manual instrumentele și remorcile.

Jurnalul modificărilor 2.0.0.0:
Lansare FS22

Atașați/Detașați uneltele:
Când atașați un implement, scriptul forțează implementul să rămână în starea sa coborâtă. Există unele excepții pentru încărcătoarele frontale, minialerele, lopețile, manipulatoarele telescopice, combinele și instrumentele de ridicare cu cârlig. Încă poți atașa și detașa acele unelte fără a fi nevoie să părăsești vehiculul.
Notă: Furtunurile de conectare și priza de putere trebuie încă atașate manual pentru acele unelte.*
Pentru a se detașa, instrumentul trebuie mai întâi coborât! De asemenea, asigurați-vă că priza de putere și furtunurile de conectare sunt detașate înainte de a detașa utilajul.

Modul dezactivează atașarea și detașarea din interiorul vehiculului (excepțiile sunt menționate mai sus). Așa cum deja sugerează și titlul modului, nu mai este posibil să faceți comutarile rapide între unelte… ieșiți din acel vehicul pe bune de data aceasta!

Atașați/Detașați priza de putere:
Apăsați Z pentru a atașa/detașa priza de putere.

Rețineți că o unealtă are nevoie de o priză de putere, altfel nu poate fi pornită!

Atașați/Detașați furtunurile de conectare:
Țineți apăsat Z (pentru o perioadă scurtă de timp) pentru a atașa/detașa furtunurile de conectare.

Fără furtunuri de conectare atașate pot apărea următoarele:
Nu veți putea controla sistemul hidraulic (de exemplu, piese mobile, pliere, folosiți marcatori de creastă etc.)
Nu vei putea folosi luminile.
Frânele vor fi blocate.

Autor:
Wopster


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!