Creșterea sezonieră de Vest Canada v1.0

Creșterea sezonieră de Vest Canada v1.0

Creștere realistă pentru vestul Canadei.
Nicio plantare de iarnă însă, în conflict cu plantarea/recolta de primăvară.
S-au adăugat trestie de zahăr și bumbac, astfel încât să fie disponibile dacă doriți, deși nu sunt 100% realiste.

Fără ajustări la struguri, măsline, plop, iarbă sau ridichi.
Într-un nou joc care începe în august majoritatea câmpurilor sunt în stadiul final de creștere și recolta în septembrie.
Pentru anul următor vei putea recolta majoritatea culturilor începând din august.
AI nu plantează fiecare câmp în anul 2, dar culturile urmează în continuare ciclurile adecvate de plantare și recoltare.

Pentru steam, în interiorul aplicațiilor steam>common>farming simulator22>date>hărți
Faceți o copie a xml-ului maps_growth și păstrați-o deoparte.
Puneți xml-ul meu maps_growth acolo
Acest lucru ar trebui să funcționeze cu un joc care a început deja sau cu o nouă salvare, trebuie doar să rețineți că jocul dvs. actual poate avea un decupare într-o etapă diferită.
De exemplu, am plantat grâu cu creșterea jocului de bază în octombrie, mi-am încărcat xml-ul de creștere și acum a trebuit să aștept până în august pentru a recolta, dar a funcționat bine.

Autor:
Jinxed


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!