Cum funcționează AI-Worker în FS22

Cum funcționează AI-Worker în FS22

Ai nevoie de o mână de ajutor la ferma ta? Dacă prietenii tăi nu sunt disponibili momentan să ți se alăture pentru o sesiune de joc încrucișat în Farming Simulator 22, s-ar putea să vrei să angajezi un lucrător.

De când v-am arătat o captură de ecran cu câteva luni în urmă, întrebați despre acest ecran de rău augur „lucrător AI”. Într-adevăr, am reținut informațiile din moment ce lucram la această funcție până în ultimul minut. Iată o mică previzualizare, acum.

Faceți cunoștință cu muncitorul semiautonom!

Cum funcționează AI-Worker în FS22

Prin noul ecran al lucrătorilor AI, vă gestionați toți lucrătorii. Nu mai este doar să faci clic pe un buton pentru a-l lăsa să depășească sarcina, în prezent o faci singur (totuși poți lăsa un lucrător să-ți depășească acțiunea curentă, cum ar fi cultivarea, totuși). Mai e mai mult, acum.

Cum functioneazã?

Pe ecranul AI-Worker, faceți clic pe orice vehicul/mașină și selectați „creați job”. Acest lucru vă permite să selectați una dintre următoarele acțiuni pe care să le efectueze lucrătorul dvs. Oriunde vrei să-l trimiți, fie alegi o anumită stație de descărcare, fie așezi un marcator pe hartă.

  • „Mergeți la” – conduceți o mașină/vehicul către o anumită destinație
  • „Lucrul pe teren” – efectuați o sarcină asociată cu mașina în locația țintă
  • „Livrare” – livrarea recoltelor la stația de descărcare selectată (poate fi în buclă)
  • „Încărcare și livrare” încarcă mărfurile la o stație și le livrează la următoarea (poate fi retransmise)

Dacă selectați „buclă”, lucrătorii vor repeta în mod continuu sarcina – atâta timp cât există ceva de făcut. Dacă nu mai este grâu în siloz de livrat la brutărie, se va opri.

Îmbunătățirea în timp

Cum funcționează AI-Worker în FS22

Vom optimiza continuu lucrătorii AI în viitor, deoarece sistemul complex nu trebuie să țină cont doar de diferitele noi caracteristici de joc ale Farming Simulator 22, ci și de posibilitatea extinsă a jocului nostru. Vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți funcția și așteptăm deja feedbackul dvs.

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!