Cum să folosiți trenul pe Farming Simulator 22

Cum să folosiți trenul pe Farming Simulator 22

Există o mulțime de utilaje diverse pe Farming Simulator 22. De fapt, jocul este faimos pentru asta! Dar există și ceva care este puțin mai puțin… legat de agricultură. Da, vorbim de trenuri. Când sunt utilizate corect, acestea pot fi incredibil de utile fermei dumneavoastră.

Deci, cum folosești trenul pe Farming Simulator 22?

Ei bine, așa cum probabil v-ați închipuit, principalul motiv pentru a utiliza trenul pe Farming Simulator 22 este, desigur, mutarea mărfurilor. Și anume între centrul de colectare a randamentului și silozuri. Este o modalitate bună de a păstra toate recoltele recoltate în silozuri fără costuri suplimentare. Acesta este un mic truc excelent despre cum să economisiți puțini bani.

Când utilizați trenul pe Farming Simulator 22, vi se oferă și o opțiune de a comuta trenul de la vehicule, cu toate opțiunile disponibile în meniul jocului.

La vagoane se poate adăuga orice fel de randament: și există și posibilități de a-l aduce cu ușurință la punctele de colectare, sau de a-l aduce în alte silozuri.

Ei bine, asta se rezolvă. Acestea sunt elementele de bază despre cum să folosiți trenurile pe Farming Simulator 22 – mult noroc să le folosiți pentru a vă dezvolta și îmbunătăți fermele în joc!

Autor:
FS22 mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Vehicule mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!