Cum să generați venituri în Farming Simulator 22

Cum să generați venituri în Farming Simulator 22

Pe măsură ce tot mai mulți fermieri caută modalități suplimentare de a genera venituri, Farming Simulator 22 vă va oferi diverse oportunități de a vă dezvolta operațiunile agricole. Nu te opri la a-ți vinde recolta proaspătă: dacă vrei mai mult din prăjitura cu aromă de capitalism (făcută numai cu ingrediente regionale) și câștigi și mai mult din produsele tale, pornește un lanț de producție!

Deveniți un mogul agricol local!

Cum să generați venituri în Farming Simulator 22

În Farming Simulator 22, există un număr total de 13 fabrici de producție diferite pe care nu le puteți furniza doar cu bunurile, ci și pe care le puteți cumpăra, dețineți și plasa pe terenul dvs. Aruncă o privire la grafic pentru a afla mai multe despre dependențe.

Cum să generați venituri în Farming Simulator 22

Așadar, orice se produce până la urmă, se face local: fie că e brânză la lactate, făină la moara de cereale sau chiar haine la croitorie după ce lâna a fost prelucrată la filă.

Una dintre preferatele noastre este brutăria, care oferă localnicilor pâine fină și prăjitură delicioasă cu căpșuni. Este pe cât de profitabil, pe atât de gustos, și necesită un set întreg de ingrediente: făină, zahăr, ouă, unt și căpșuni din serele tale – vă vom spune mai multe despre acestea și multe altele, în curând. Poți fi entuziasmat !

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!