Cum să recoltați grâul și să balotați paie în FS22

Cum să recoltați grâul și să balotați paie în FS22

Astăzi părăsim ferma noastră din Felsbrunn și trecem la noua fermă din Haut-Beyleron. Drumul până la noua fermă ne-a luat două ore și a fost destul de bine. Când am ajuns la fermă am făcut turul și ne-am apucat imediat de treabă.

Avem un câmp de grâu care trebuie recoltat și pentru acea lucrare vom folosi Deutz-Fahr Topliner 4090H. Am folosit Massey Ferguson 3670 pentru a muta remorca de antet pe teren. Massey Ferguson 3670 are o transmisie manuală și mi-a luat ceva timp să învăț cum să o conduc.

Apoi am adus Massey Ferguson 6713 S și remorca Brantner la câmp ca să putem descărca grâul. Am sărit într-o combină de recoltat și am început să tăiem grâul. Randamentul a fost ok și câmpul era mic. După ce am terminat de recoltat grâul, l-am pus în siloz și apoi am spălat și parcat Deutz-Fahr Topliner 4090H și remorca de colectare cu header.

Ultima treabă a fost să balotezi paiele și să colectezi balotii. Am folosit Massey Ferguson 3670 cu presa de balotat Massey Ferguson 1840 HD pentru a balota paiele. Când am terminat cu balotul de paie, am curățat și parcat echipamentele pe care le-am folosit. Apoi a venit timpul să colectăm baloți HD și am folosit Steyr 8150 cu o remorcă cu platformă.

Steyr 8150 avea și transmisie manuală, așa că mi-a luat ceva timp să învăț cum să schimb corect schimbarea. Am încărcat cu mâna baloți mici de paie pe remorcă și ne-a luat ceva timp. Am descărcat baloți într-o magazie mică și le-am stivuit frumos. După ce s-a terminat, am curățat și parcat Steyr 8150 și remorca, apoi ne-am îndreptat spre casă pentru a despacheta.

Autor:
The CamPeR


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!