Lanțuri de producție în FS22

Lanțuri de producție în FS22

Să intrăm în lanțurile de producție! Ken Burgess, liderul QA și programatorul de joc Marius Hofmann, au prezentat noua funcție pentru Farming Simulator 22 la FarmCon. Urmărește înregistrarea de mai jos!

Rețineți că lanțurile de producție sunt încă în curs de desfășurare. Deci, unele lucruri se pot schimba până la lansarea Farming Simulator 22 pe 22 noiembrie.

Începeți producțiile dvs

Să luăm moara de cereale, de exemplu: Moara de cereale nu este doar un loc pentru a-ți vinde grâul, acum. Este o fabrică de producție și un plasabil care vă prelucrează cerealele. Fie vizitați o moară care este deja plasată pe hartă, fie construiți una singur pe o bucată de pământ pe care o dețineți.

Lanțuri de producție în FS22 Lanțuri de producție în FS22

În loc să vă vindeți doar grâul după recoltare, îl puteți transporta și la moară pentru a obține niște făină fină. Livrați-l la brutărie și aveți opțiunea de a produce pâine sau prăjitură. Majoritatea fabricilor de producție au mai multe lanțuri de producție disponibile, cu intrări și ieșiri diferite. Sunt listate ca rețete, arătându-vă ce este posibil și ce este necesar.

Hai să facem niște prăjitură!

La fabricile de producție, puteți depozita și ingrediente: Dacă doriți să faceți ceva care necesită mai multe ingrediente, puteți începe producția imediat ce le-ați primit pe toate. În cazul în care doriți să faceți un tort delicios, veți avea nevoie de un set întreg de ingrediente. Făină, ouă, zahăr, lapte, unt și căpșuni.

Lanțuri de producție în FS22

Acest lanț de producție destul de complex necesită să livrați o mulțime de ingrediente care trebuie să fie recoltate sau chiar produse singure, mai întâi. La fel ca untul, trebuie să produceți la fabrica de lactate livrând lapte proaspăt. Poate că începi doar cu pâinea, în schimb, ca să înțelegi. Nu-ți face griji. Veți începe mai multe lanțuri de producție simultan în cel mai scurt timp. Prajitura delicioasa (si valoroasa) va merita. Aruncă o privire:

Lanțuri de producție în FS22

Mutați produsul și creșteți producția!

După producție, aveți mai multe opțiuni despre cum să-l vindeți. Fie uzina de producție îl vinde automat imediat și ți-l ia de pe mâini, fie generează o paletă pe care o poți muta singur (pentru a genera mai mulți bani, desigur). În cele mai multe cazuri, aveți de ales unde să vindeți marfa: supermarket sau piața fermierului, de exemplu.

Poate că, pentru a scăpa de lanțurile de producție cu gât de sticlă, trebuie chiar să construiți mai multe mori, fabrici de lapte și brutării simultan pentru a compensa resursele care nu se acumulează suficient de repede. De asemenea, trebuie să vă gândiți la stocare și să căutați diferite moduri de a vă folosi majoritatea resurselor. Destul de curând, deții un întreg imperiu dacă ești capabil să-l gestionezi eficient. Obțineți ajutor cooperând cu alți jucători în multiplayer dacă aveți nevoie!

Precomandă acum pentru a obține bonusul tău!

Lanțuri de producție în FS22

Farming Simulator 22 va fi lansat pe 22 noiembrie pentru PC, Mac, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și Google Stadia. Precomandă acum pentru a primi gratuit pachetul CLAAS XERION SADDLE TRAC!

Autor:
Farming Simulator 22


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun Farming Simulator 22 moduri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!