Cumpărați vehicule second hand și economisiți bani în FS22

Cumpărați vehicule second hand și economisiți bani în FS22

Extinderea fermei dvs. poate fi destul de costisitoare – mai ales când vine vorba de flota dvs. de vehicule. Sigur, ai putea să le închiriezi și să plătești în mod continuu o taxă sau să obții un împrumut de la bancă. Sunt posibilități, deși nu cele mai eficiente. Sau, faceți o vizită frecventă dealer-ului local și verificați mașinile la vânzare!

Masini agricole la reducere

Cumpărați vehicule second hand și economisiți bani în FS22

Peste 400 de mașini și unelte sunt disponibile în Farming Simulator 22 și, cu cât devin mai puternice și versatile, cu atât costă mai mulți bani. Dacă mașina visurilor tale nu este la îndemâna ta financiară, trebuie să o câștigi. Secțiunea de vânzare de vehicule uzate a dealerului local ar putea fi o scurtătură binevenită.

Există un set rotativ de mașini disponibile pentru o reducere. Dacă vezi tractorul visurilor tale, de exemplu, și ai banii deja în contul tău bancar, ar trebui să te gândești repede. Cauți un tractor mare cu 500 CP? Este la reducere de 50%? Practic este ziua ta, nu?

Ce chilipir! Care e siretlicul?

Cumpărați vehicule second hand și economisiți bani în FS22

S-ar putea să nu vă surprindă, dar cumpărarea de vehicule second hand va avea câteva minuscule dezavantaje pe care ar trebui să le aveți în vedere: în funcție de mărimea reducerii, acestea ar putea avea nevoie de o anumită reparație, iar performanța lor va fi afectată.

Un tractor folosit nu va fi la fel de puternic ca omologul său nou-nouț. Trebuie să investești din nou bani și să-i repari. De asemenea, un vehicul uzat, chiar și atunci când este reparat, se va uza din nou mai repede decât orice vehicul nou-nouț – crescând întreținerea.

Obțineți și o nouă lucrare de vopsea!

Cumpărați vehicule second hand și economisiți bani în FS22

Toate acestea nici măcar nu țin cont de deteriorarea vopselei care vine cu vehiculele uzate: repararea și menținerea lacului vibrant sunt două lucruri separate, acum! Chiar și o mașină complet reparată necesită o nouă acoperire pentru a arăta din nou strălucitor!

Deci, vehiculele folosite își merită banii?

Sigur! Chiar și ținând cont de toate aceste mici dezavantaje – o afacere bună este totuși o afacere bună, iar cumpărarea de mașini la mâna a doua vă poate economisi timp și bani.

Lățimea de lucru mai mare a motocultorului dumneavoastră nou, dar folosit, de exemplu, compensează viteza de lucru mai mică datorită stării sale fără reparații suplimentare. Și, de îndată ce îl readuceți la viteză, veți primi și mai mult pentru suma mică de bani pe care ați plătit-o în primul rând.

 

Autor:
FS22 Mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Vehicule mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!