Depozitare salată v1.1

Depozitare salată v1.1

Acest mod este un depozit de salate simplu plasabil, cu o capacitate de 30.000 l (150 de paleți de salată).
Depozitul este tratat ca o producție în joc, astfel încât este posibilă depozitarea mărfurilor atât manual, cât și automat. Dacă setați modul de ieșire al serelor pe automat, salata verde va fi depozitată în depozit.
Salata verde se depozitează în depozit.
Ca de obicei la noile producții, primii paleți sunt deja afară și gata de ridicare.
Modul de emisiune din depozit poate fi schimbat și în Sell Direct, caz în care stocul va fi vândut direct. Paleții care se află în fața depozitului nu vor fi luați în considerare la vânzare, ca de obicei la noile producții.
Până acum, depozitul există doar pentru salată verde. Dacă este necesar, însă, poate fi transformat relativ rapid în roșii sau căpșuni.

Autor:
ANDR55


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Obiecte mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!