Descărcare manuală v1.0

Descărcare manuală v1.0

Acest script vă permite să porniți și să opriți manual supraîncărcarea.
Bună ziua tuturor!
Am un mic scenariu pentru tine aici, care face lucrul cu combine, combine sau vehicule de transfer un pic mai realist.
Cu acest script este posibil să porniți și să opriți singur supraîncărcarea. Deci nu mai conduceți doar peste remorcă. Dar aveți grijă, dacă vă îndepărtați de remorcă în timp ce aceasta este descărcată, aceasta se va răsturna pe sol. Același lucru este valabil dacă calculezi greșit la pornire și nu lovești remorca cu țeava. Aceasta nu este o greșeală, este deliberată. Așa că se recomandă prudență. : fluierat:
L-am facut si configurabil. Aceasta înseamnă că fiecare treieră, mașină de recoltat și cărucior de supraîncărcare ar trebui să aibă o configurație numită „Supraîncărcare manuală” în magazin. Dacă selectați „Nu” acolo, supraîncărcare manuală, pentru care un vehicul este dezactivat. Valoarea standard este „Da”, așa că trebuie să începeți să supraîncărcați manual atunci când împrumutați echipamentul pentru misiuni. Dar aici nu-l poți arunca pe pământ, pentru că pământul nu-ți aparține. Deci este puțin mai relaxat. 😀

Atribuirea tastelor pentru pornirea și oprirea supraîncărcării:
Tastatură: [R] Controler: [LB] + [Y]

Atribuirea cheilor pentru PipeCam: (cheia trebuie ținută)
Tastatură: [Y] (pe o tastatură engleză aceasta este tasta [Z])
Controler: [RB] + [LB] + [A]

Cred că asta a fost tot…
Vă doresc multă distracție cu modulul!

Autor:
Ifko[nator]


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!