Deutz Fahr Serie7 v1.0.0.1

Deutz Fahr Serie7 v1.0.0.1

În sfârșit a sosit momentul, seria 7 Deutz Fahr de la LS 17 și 19 este acum gata.
A durat ceva timp până a terminat, dar acum totul este așa cum trebuie,
De asemenea, jurnalul nu afișează erori și, prin urmare, este curat pentru a juca și vă doresc tuturor multă distracție cu el.

Mod de conținut:
Toate butoanele vehiculului sunt acum iluminate.
Ai toate balizele rotative disponibile în joc.
Logo-ul Deutz din față este iluminat.

Atasamente: Optional
Opțiune de atașare a farului rotativ
Plăcuță de înmatriculare disponibilă

Atasamente: Optional
Fara extensie / marcaj lateral / radio + claxon / faruri de lucru / toate farurile de lucru / toate extensiile cu efect de sticla
Plăcuță de înmatriculare disponibilă

Opțiune de atașare a farului:
Fără RUL / Cu RUL 1 până la 8
Actualizare: eroare parțială remediată

Autor:
Giants Software Maddog Design


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Tractoare mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!