Elm Creek Gamesave + Mods v1.0

Elm Creek Gamesave + Mods v1.0

Acesta este jocul meu salvat pe Elm Creek, am petrecut mult timp pentru a simți o curte de fermă americană, am crezut că am împărtășit dragostea. Aceste moduri nu sunt ale mele și vă rog să oferiți autorilor toată dragostea pe care o merită. Animalele incluse sunt bovine, porci și oi. Dețin moara, brutăria și moara de zahăr. Bucurați-vă băieți!
Pentru a folosi modurile, trebuie doar să descărcați și să eliminați toate din folderul de mod-uri, pentru salvarea jocului trebuie doar să schimbați numărul de la sfârșit pentru a se potrivi cu slotul în care doriți.
Terenul cumpără Dairy din dreapta lângă linia copacilor nu s-ar netezi, dacă găsești o modalitate, să știu, ca să o pot aplica la ferma mea, are bine haha.

Autor:
TajunTV for the game save. Realismus Modding for the Subsidy Mod 82Studio for the Mutli-Fruit buying station Giants (ingame components used) Diniz Farms (Edits) Kederk Farms (Testing) for the US 8 R Version. Dunno who made the Super Strength Mod this time around. I also Pr-Ordered so i have the Class Pack but that should effect the save file.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Hărți mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!