Elmcreek BIG Farm BIG Fields BIG Contractor Mods Savegame PACK v1.0

Elmcreek BIG Farm BIG Fields BIG Contractor Mods Savegame PACK v1.0

Fermă mare, câmpuri mari, antreprenor mare, modificări și joc salvat

DESCHIPĂ ÎNTÂI !!!!! Mai multe limbi înăuntru

Dragă coleg fermier,
Prin prezenta, împărtășesc salvarea mea și diverse moduri modificate.
Dacă actualizați aceste moduri, lucrarea modificată este anulată.
Am construit o fermă, câmpuri mari și o companie uriașă de contractare, așa cum fac întotdeauna. De data aceasta m-am gândit că o voi împărtăși cu alții.

Am folosit harta ElmCreek și am reunit mai multe câmpuri în 3 câmpuri foarte mari și le-am semănat cu porumb, iarbă și ovăz, respectiv. Bineînțeles că am lăsat și câmpuri pentru că sunt originale.

Ferma este formată din 2 grajduri mari de vaci cu 3 silozuri mari de porumb, 4 grajduri mari de cai, 2 grajduri mari de porci și 1 grajd pentru pui.
Toate acestea sunt aranjate destul de central pe hartă.

Aproape tot ceea ce ai nevoie pentru mașini este amenajat în magaziile uriașe, dar există încă spații goale pentru a da propria ta interpretare jocului meu de salvare.
Am încercat tot posibilul, dar tipul poate avea câteva defecte minore ici și colo, dar nu pot vedea totul. Dacă vedeți o greșeală, remediați-o aș spune.

Cum să instalați;
Plasați „savegame1” în jocul FarmingSimulator2022, care este probabil pe unitatea dvs. C:. Sau înlocuiți-l cu un joc salvat existent 1
Puneți modurile în folderul mods.
Porniți jocul și nu uitați să selectați toate modurile noi sau nu va funcționa.
Sper să vă placă BIG Farm, BIG Fields, BIG Contractor.
Salutări din Olanda, Lifeliner.

Autor:
I used some downloaded mods. All credits go to the creator. I only make small modificatons on very few mods.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Pachete mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!