Extinde zoom-ul camerei unui vehicul v1.0

Extinde zoom-ul camerei unui vehicul v1.0

Acest mod extinde zoomul camerei la toate vehiculele.

Am scris un mic script care extinde zoom-ul camerei la toate vehiculele dacă este mai mare decât 0 și mai mic decât noua valoare a scriptului.
Este „FS22_cameraZoomExtension.zip” configurabil în modDesc.

Cod:

<vehicleCam transMax = „NEUER_WERT_DEN_DU_WILLST” />

Ar trebui să ai un număr cu. scrieți, de exemplu, 23,5, va fi rotunjit. Deci nu merge. Am setat acum 80 și mi se pare suficient. Dacă doriți mai mult, creșteți pur și simplu numărul în modDesc.
Până acum am avut câteva vehicule în care zoom-ul maxim al camerei era prea scăzut pentru mine. De aici acest mod. Cu modurile sau dispozitivele originale le puteți regla manual, dar este multă muncă inutil și dacă doriți să folosiți vehiculele din MP, trebuie să le încărcați din nou. În plus, nu puteți accesa DLC-urile . Excepție: Cu un LUA ..: D
Pune pur și simplu fișierul ZIP descărcat în modfolder și activează-l. Restul merge de la sine.
MFG Ifko

Autor:
Ifko[nator]


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!