Fântânile v1.0

Fântânile v1.0

Acest pachet conține 2 godeuri de dimensiuni diferite. Fântânile produc apă la fiecare oră, care poate fi folosită pentru producție. În prezent, nu este posibil să tragi apă cu o remorcă.

Fântâna mică produce 800 de litri pe oră, iar puțul mare produce 2000 de litri pe oră. Va produce apă numai dacă producția a fost activată în prealabil. Deoarece în prezent apa nu poate fi preluată de o remorcă, are sens doar să o distribuiți automat către producții (de exemplu, sere) prin modul de ieșire sau să o vindeți direct.

Ideea de bază este să faci viața puțin mai ușoară în fermele cu multe sere, astfel încât să nu-ți petreci tot timpul conducând apă.

Autor:
ANDR55


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.


Cel mai bun FS22 Obiecte mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!