Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

Sezoanele pentru Farming Simulator 22 sunt acum disponibile! Este o modalitate excelentă de a vă aduce jocul FS22 mai aproape de viața reală. De asemenea, este foarte ușor de instalat: descărcarea și instalarea modului durează doar câteva minute. Pentru ușurința sa excelentă de utilizare și caracteristicile meteorologice, acesta este unul dintre modurile de top. A fost de ani de zile! Seasons a fost unul dintre cele mai populare moduri FS19 de acolo – de fapt, a fost câștigătorul competiției de mod FS19 cu mult timp în urmă.

Și așa, avem motive complete să credem că Sezoanele 22 va fi și el excelent. Să acoperim câteva dintre lucrurile principale și să răspundem la întrebările stringente.

Ce sunt anotimpurile?

Seasons 22 este un mod, conceput pentru Farming Simulator 22. Adaugă o varietate de schimbări sezoniere – și aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga mai mult realism jocului. În funcție de sezon, va trebui, de asemenea, să-ți adaptezi munca pe teren, ceea ce va adăuga o provocare suplimentară jocului, făcându-l mai interesant și plin de satisfacții în progres.

Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

 

Cum funcționează Anotimpurile?

Modul urmărește pur și simplu ciclul natural al anului unui fermier. În funcție de ceea ce se întâmplă de-a lungul anotimpurilor: asta înseamnă ajustarea prețurilor culturilor, comportamentul diferit al animalelor domestice, precum și schimbarea nevoilor de întreținere a vehiculelor. Vremea afectează foarte mult totul – și asta face acest mod.

Care este costul anotimpurilor?

Modul Seasons 22 este complet gratuit – îl puteți descărca din ModHub-ul oficial al jocului.

Este Seasons disponibil pe PlayStation și Xbox?

Momentan, modul Seasons este disponibil numai pe PC sau Mac. Cu toate acestea, este foarte probabil ca modul să-și facă drum și către console, deoarece se știe că sunt în strânsă colaborare cu creatorii jocului.

Cine face modul Seasons?

Modul Seasons 22 este realizat de un grup de cinci moddere: Jos (Rahkiin) , Per (mrbear) , Per (realogger) , Stijn (Wopster) și Sebastian (theSeb) . În mod colectiv, sunt cunoscuți ca Realismus Modding. Au mulți ani de experiență sub centură: de fapt, modul lor Seasons pentru FS17 a fost votat drept cel mai bun mod pentru joc.

Acum, să aruncăm o privire mai profundă în Sezoanele 22 și să vedem câteva dintre principalele lucruri de luat în considerare înainte de a încerca singur:

Conflicte de mod

Modul Seasons afectează direct motorul jocului. Și așadar, dacă există alte moduri care funcționează și cu motorul de joc, ar putea exista un conflict care să cauzeze probleme.

Înainte de a utiliza Sezoanele 22 în joc, asigurați-vă că dezactivați sau eliminați oricare dintre modurile care fac oricare dintre aceste lucruri:

  • Controlul creșterii
  • Reglarea vremii
  • Ajustarea modului în care se comportă animalele sau care este statutul lor
  • Ajustarea economiei jocului

Are sens, nu? La urma urmei, acestea sunt cele 4 lucruri pe care modul Seasons le afectează cu adevărat.

Deci, atunci când niciunul dintre celelalte moduri care fac acest lucru nu este prezent, puteți continua.

Nu trebuie să eliminați modurile pentru asta: ca alternativă, configurați un nou folder de mods.

Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe toate modurile în conflict pe care le aveți și apăsați F2. Apoi, vi se va oferi posibilitatea de a schimba numele folderului. Îl poți numi „ModPause”, sau știi, altceva care sună potrivit.

Apoi, creați un folder nou. Numiți-o exact „modificări”: patru litere mici, fără chestii de lux. Copiați modul Seasons, toate celelalte moduri și hărțile dvs. direct în folderul respectiv. Acum, jocul va folosi doar modurile care nu se confruntă cu Seasons. Și veți avea în continuare toate celelalte modificări la îndemână.

Totul este vorba de tranziții

Cel mai bun mod de a te juca cu modul Anotimpuri activat este să te gândești la tranziții. Fiecare sezon va trece printr-o tranziție de trei ori. De fapt, îl puteți vedea singur pe mod men HUB. Pentru a-l accesa, faceți clic pe Alt + S.

Acolo, o veți vedea: patru sezoane, inclusiv trei tranziții fiecare, pentru un total de 12.

Știi, 12 – ca lunile?

Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

Durata sezonului

În acest mod, veți avea patru sezoane și gata (nici o vreme elegantă în două sezoane pentru tine aici!). Cu toate acestea, puteți schimba cu ușurință cât de lungi vor fi acele anotimpuri. Pentru asta, tot ce trebuie să faceți este să deschideți meniul Anotimpuri (Alt + S). Acolo, un sezon poate fi ajustat pentru a dura între 3 și 24 de zile în joc.

De exemplu, dacă doriți ca sezonul dvs. să dureze doar 3 zile, înseamnă o tranziție pe zi. Și astfel, un an va dura doar aproximativ 12 zile.

Și pe cealaltă parte a ecuației, un sezon poate fi de cel mult 24 de zile, făcând o tranziție de 8 zile, prin urmare, făcând ca anul din joc să dureze un total de 96 de zile.

Iată tabelul util pentru a vedea modul în care durata fiecărui sezon afectează anul din joc:

Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

SFAT: Verificați și ajustați durata sezonului imediat după începerea unei noi salvari. La testarea modului, am văzut că durata implicită a sezonului a fost setată la 6 zile. S-ar putea să-l doriți mai lung sau mai scurt, așa că ajustați-l înainte de a lua orice decizie în joc.

Începeți un nou joc cu Seasons

Sezoanele 22 începe fiecare salvare la primăvară și, de asemenea, resetează complet fiecare dintre câmpuri. Și în timp ce modul funcționează pe toate hărțile – devine absolut excelent doar într-o mână, care sunt complet optimizate pentru vreme complet diversă.

Deci, luați în considerare alegerea unei hărți care să includă o bună integrare a zăpezii. Dacă utilizați modul de vreme, doriți un mod care să-l poată folosi cât mai bine, nu?

Iată cele mai bune hărți pentru iarnă pe modul Seasons:

  • Marele Butuc
  • Vechea Fermă Rurală
  • Südhemmern
  • Acres rustic
  • Linia Județeană

Există, de asemenea, o listă extinsă de hărți care ar trebui să funcționeze bine și cu modul Seasons. Pentru asta – click aici. Cu toate acestea, nu le-am testat pe toate (spre deosebire de cele enumerate mai devreme). Deci, intra pe propriul risc.

Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

Schimbarea anotimpurilor

Pe măsură ce intri în noul joc, primești o gură de aer proaspăt de primăvară și o vedere a câmpurilor sterpe, fără recolte. Evident, va trebui să începeți anul cu o întreținere de bază, cum ar fi aratul, cultivarea, însămânțarea semințelor și pulverizarea erbicidelor.

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, principalele tale misiuni se vor schimba și ele:

Vara: pulverizare, prima recoltă, cosit, uscare și balotare.

Toamna/Toamna: majoritatea recoltării, arat, semănat culturile de iarnă, fertilizare și mai multă pulverizare.

Iarna: întreținerea animalelor de fermă și a utilajelor.

SFAT: Iarna este un moment excelent pentru munca forestieră. Are sens – în emisfera nordică, acest lucru se face și în viața reală. Oricum nu vei avea multe altceva de făcut, așa că încearcă!

Aflați despre modurile GEO

Farming Simulator 22: Anotimpuri mod

Acum, nu trebuie să vă spunem asta: vremea nu este la fel peste tot. De exemplu, în funcție de locul în care vă aflați, prezentarea noastră despre ceea ce este „aprilie” poate fi complet diferită. Așadar, pentru a rezolva această problemă și pentru a face jocul puțin mai realist, creatorii de mod Seasons au introdus modurile GEO.

Modificările GEO (versiunea prescurtată a „Geographical”) ajustează vremea pentru a reproduce mai bine condițiile unei anumite locații. De exemplu, pe FS17, existau opțiuni pentru Țara Galilor, Paraguay, Vestul Mijlociu al SUA și Danemarca – patru locații destul de diferite. De asemenea, modificările afectează lungimea și severitatea efectului pe care vremea îl are asupra recoltării și culturilor.

Fără modificări GEO, sezonul 22 pe FS22 va reproduce vremea din sudul Regatului Unit.

Ușurați derularea rapidă înainte

Fast Forward trebuie să fie unul dintre cele mai frecvente butoane din joc. Cu toate acestea, Realismus Modding spune că ar fi înțelept să nu-l folosim în exces. La un singur jucător, păstrați limita la 6000x. În multiplayer, coborâți-l la 1200x. Este mai bine să fii mai în control și să-ți faci timp aici.

Sfaturi, sugestii și trucuri

Acestea chiar aici au fost unele dintre lucrurile de bază referitoare la Sezoanele 22 pe Farming Simulator 22. Așadar, acum ești mai mult decât gata să dai o șansă acestui mod și să vezi cât valorează. Și în timp ce sunteți la asta, s-ar putea să doriți să consultați câteva noi ghiduri utile pentru Sezoanele 22.

Autor:
Nu avem nicio informație despre autorul acestui mod. Dacă sunteți autor, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un comentariu mai jos și vă vom adăuga creditele.


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Altele mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!