Farming Simulator 22: Cum să cumperi teren

Farming Simulator 22: Cum să cumperi teren

Farming Simulator 22 are toate instrumentele potrivite pentru a fi un joc de simulare incredibil de interesant. Și unul dintre cele mai importante lucruri de știut pentru a reuși în el, este să înveți cum să cumperi teren în Farming Simulator 22.

Ce trebuie să faceți pentru a cumpăra teren în FS22? Ei bine, este de fapt un proces destul de simplu, dar mai sunt câteva lucruri de care trebuie să fii conștient înainte de a intra.

De exemplu, unul dintre principalele lucruri de știut despre cumpărarea terenului în F22 este că nu aveți voie să cumpărați un singur teren. Cu toate acestea, puteți crea oricând un câmp într-o zonă goală sau pur și simplu puteți modifica dimensiunea câmpului existent. Astfel, puteți aranja terenul așa cum doriți. De asemenea, este important să rețineți că majoritatea câmpurilor vor avea forme neregulate.

Iată câteva sfaturi despre cumpărarea terenului în Farming Simulator 22 – și obținerea celor mai bune rezultate atunci când faceți acest lucru:

  1. Câmpul trebuie să fie mai mare în lungime decât lățimea. Și nu, nu este implicată nici un hacking inteligent sau un joc îndoit. Doar că este mai practic! Cu cât mașinile dvs. trebuie să întoarcă mai puține rotații atunci când îngrijesc câmpul, cu atât economisiți mai mult timp. Și cu cât economisești mai mult timp, cu atât petreci mai mult timp câștigând bani.
  2. Dacă nu dispuneți de bani, vă sugerăm insistent să alegeți câmpurile cât mai aproape unul de celălalt. În acest fel, veți putea muta lucrurile mult mai ieftin și veți economisi mulți bani și timp pe termen lung.
  3. „Dar cu siguranță, mă pot teleporta într-o altă parte a hărții, nu?” Nu! Nu poți! Asigurați-vă că aveți un plan clar de transport atunci când vine vorba de îngrijirea între cele două câmpuri.
  4. Terenul contează. Când alegeți un câmp, uitați-vă la câte dealuri are – același lucru este valabil și pentru copaci. Cu cât sunt mai mulți copaci, cu atât va trebui să vă faceți mai multe griji cu privire la tăierea lor. Și cu cât sunt mai multe dealuri, cu atât îți va fi mai dificil să faci agricultură, transport și construcție. Deci, atunci când alegeți un câmp, asigurați-vă că îl obțineți pe cel cât mai neted și cât mai clar posibil din punct de vedere fizic.
  5. Puteți îmbina cu ușurință un câmp mare în mai multe câmpuri mici. Deci, luați în considerare separarea unui câmp mare pentru a îndeplini mai multe utilizări diferite.

Dar cum găsești terenul potrivit și potrivit pentru a cumpăra pe Farming Simulator 22? Ei bine, oricât de evident sună, va trebui să-ți studiezi harta cu seriozitate . Toate informațiile sunt disponibile acolo și este important să vă asigurați că nu cumpărați din greșeală o pădure cu un deal abrupt. Mai ales când ești la începutul jocului și ai un buget foarte strâns, nu?

O mulțime de alte informații vizuale legate de joc cu privire la cumpărarea terenului sunt, de asemenea, disponibile în videoclipul pe care l-am adăugat mai jos. Verificați-l și, împreună cu această postare, veți ști tot ce trebuie să știți despre cumpărarea terenului pe Farming Simulator 22.

Tutorial: Cumpărarea terenului

Autor:
FS22 mods


Cum să utilizați Farming Simulator 22 modurile

Bine ați venit la cea mai mare comunitate de modding Farming Simulator. Încă nu sunteți sigur de ce folosesc Farming Simulator 22 mods? Jocul a fost dezvoltat pentru a suporta modificări (modificări) care pot fi create de orice fan. Așa că puteți folosi mod-uri pentru a actualiza jocul original. Da, suntem de acord că jocul este deja foarte bun, totuși, s-ar putea să simți că ai nevoie de mai multe secerătoare, tractoare sau alte instrumente în joc. Mai mult, jocul în sine oferă diferite tipuri de moduri care pot schimba gameplay-ul, pot repara unele erori care deranjează jucătorii sau pur și simplu încearcă să facă jocul mai interesant. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați FS22 mods. Deoarece există multe FS 22 mods diferite, instalarea unuia dintre ele va schimba puțin jocul și va deveni unic. Toate modurile LS22 sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăți sau taxe ascunse. Încercați acum Farming Simulator 22 mods și deveniți un fermier mai bun.
Cel mai bun FS22 Clădiri mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!